Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
öregek...meg amikor felszállnak, néha minden ok nélkül fogják magukat és nekiindulnak a szerelvény túlfelébe, vágtatva.
Vagy:
mennek valahova, pl. buszhoz. A busz szinte üres, iskolanap, reggel, etc., előre engedik a népeket.
A busz/járat zsúfolva: ők az elsők, munkások, iskolások menjenek a következővel. Mert ők nem érnek rá pár percet várni a következőre, mi? :(( -
Nimrod
addikt
Ha zsúfolt járaton mügütted esznek sokáig és csámcsogva.
-
Nimrod
addikt
Akkor mit szóljak én? Meg akartam pályázni a Bursa ösztöndíjjat, felhívás utolsó héten jelent meg, a suliban csak másnapra hajlandók megcsinálni a cuccost (harmadnapra lett meg amúgy), beadási határidő péntek délben. Verem a balhét, hogy későn jelent meg. Ok, csatoljam majd az iskolai papiruszt. Ok, csatolom. Pár hét múlva csörren a telefon, hozzam bé a gimis utolsó félévi bizit (másolat szintjén, ott ingyé meg is csinálták), ok, vittem (mi köze van hozzá?!?!). Hát nézem a helyi lapot, nem kaptam meg az ösztöndíjjat. Csak az érdekel, hogy hogy is van ez? A gimis eredményeim nézik (ráadásul félévit!), a főiskolai eredményeim nem is kellennek? Nesze neked ösztöndíj! Megin a belső kör járt jól, én meg nem a kör közepén állok... :(
-
Nimrod
addikt
''...- de azokat is akik ilyet bömböltetnek a kocsiban a város közepén - persze akkor amikor már a csapból is az folyik, a danubius-ban napi 26-szor lenyomják...stb...''
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy akkor a legszarabb, ha hallod, hogy döngetve jön a kocsi, járdán haladsz, gyalog, járda mellett végig víztócsa, ő meg ezerrel belehajt de úgy, hogy tökmindegy, hol vagy a járdán, a vízfelleg úgyis betakar :( Én már sajna jártam így és tutira nem én vagyok az egyetlen :( -
Nimrod
addikt
Én meg a herecsőcsavarodást (vagy mi a rák) nem ajánlom. Nem egy leányálom amikor egész nap a heréid nyomogatják, hogy mi van (és sajna nem nővérkék :)
Piacon látom újabban meg mindenhol ezt az ABGymnic2000-et (vagy mi). Nézem TV-t (teleshop vagy mi most az új neve :) , ugyanazt reklámozzák csak más néven, ja és van még egy nulla a végén a piaci árhoz képest :)
Másik adóra kapcsolom, eggy fejlettebb modellt raklámoznak (értsd: ez már dögitális :) és egy ronggyal óccsóbb mint a régebbi modell. Hol itt az üzletpolitika? :DDD -
Nimrod
addikt
''100 Ft-ért három szelet X csokit'' ''Telefonkártya nem kő?'' - embereket metrókijáratnál, aluljárókban :(
-
Nimrod
addikt
''...- baromi nagy zajra ébredni..( pl a szomszéd fúrja a falat ..)...''
És az milyen, hogy úgy ébredsz, hogy végigdübörög egy bazi nagy kamion (trailer) a ház előtt de olyan tempóval, hogy arra ébredsz jöttekor, hogy mi a rákért ugrálsz az ággyal együtt. :)
Ja és ez nem egyszer. :( -
Nimrod
addikt
Utálom azt aki megszüntette a tv-adók királyát a TV3-at :(
-
Nimrod
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
be polite and patient :)
-
Nimrod
addikt
Áramszünetről jut eszembe. Nyáron pl. erőszeretettel csinálják az áramszolgáltatók, hogy egymás után többször egy pillanatra megszakad az áram. Roppant idegesítő amikor épp TV-t néznék (vagy videó programozva), CD-írás szünetmentes táp nélkül, vagy csak játék (konzol vagy PC-s) :(
-
Nimrod
addikt
Ellenőrök (Volán, BKV, BSA egykutya :)
BKV (úgy mindenestül)
részegeket zsúfolt tömegközlekedési járművön
plázacirmosokat
tanulni
meg ami most nem jut eszembe :)
Aktív témák
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest