Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Engadget:
"The Radeon VII will be available on February 7th for $699, and as a bonus you'll get Devil May Cry 5, Resident Evil 2, and The Division 2 in the box."
Jatekokkal?
-
Kicsimix
őstag
Értem nem is ez volt a cél. A Doom vulcan topikjában volt róla szó, hogy ROP limites a játék.Így felesleges összemérni Doomban a ogl alatt a csonka 480-at. De szerencsére lényegtelen az egész mert az új API áthidalja az egész dolgot akkor is ha az opengl-nek nem elég a hw. Nem véletlen, hogy a khronos is továbblépett vulcanra. Ilyen értelemben írtam, fele annyi ROP-al is meg lehet oldani ráadásul hatékonyabban. Meg, hogy szerintem még van tartalék a kártyában mert van amit még most sem láttunk. _O_
-
Kicsimix
őstag
válasz
üzenetére
Több tranzisztor.. Most ezt úgy mondtad mintha abból meg 2x több lenne benne 970-hez képest. (5.2 970 vs 5.7 480). Közben pedig a ROP-ok felezve vannak amit az opengl meghálál a maga egyszerűségével. (Amit amúgy már alig használnak.) Azért bízom benne 2016-ban már el is felejtik. Hjaa.Szerintem hatékonyabb és "szerintem" ez még mindig nem a vége amit a Doom mutat. Mondjuk én azok közé tartoztam végig akik hittek a lowlvl létjogosultságában míg mások bullshitezték közben a bullshites kommentek váltak most bullshitté : ))) Ehhez kell még egy kis idő mire kiderül mire is elég még. De legalább egy Time Spy ami rendesen tesztel. Peace
-
Kicsimix
őstag
válasz
schawo
üzenetére
Őőőő hát szakmai fórumról lévén szó a megfogalmazásod kicsit csúsztatás.
"Itt is azt látjuk, hogy Vulkan alatt a 480 végre hozza azt az átlagot, amit egyébként DX11 alatt is szokott (480 +70% = 1080) [link], csak az OGL volt kiemelkedően szörnyű AMD-n."
Nem ezt látjuk hogy végre..
Itt azt látjuk, hogy a 480 hatékonyabb a hardverével mint sok egyéb ha rendesen van használva

-
Kicsimix
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Hát hjamm.. Kicsit necces azért egy tesztprogramra is rányomni..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi