Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz robertosz91 #14581 üzenetére
Az új generáció már könnyebben veszi a 4K-t majd.
-
nagyúr
válasz robertosz91 #14586 üzenetére
ez kb. pont ugyanolyan szűklátókörű hozzállás, csak a folyamat egy másik szereplőjére van kihegyezve. a felsővezetésnek vagy megvannak a saját főnökei, és a nemet ott is pont ugyanolyan sikerességgel fogadják el, mint nálatok, vagy a saját pénzét tette bele a buliba.
egyébként meg csak érdeklődésképpen, hány dologról derült ki mégis, hogy az adott határidőre mégis meg lehetett drótozni?Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
mlinus
őstag
válasz robertosz91 #14586 üzenetére
de az ARK egy indie játék early access-ben kiadva...
-
nagyúr
válasz robertosz91 #14588 üzenetére
A vezetőnek az a célfüggvénye, hogy a termék hozza az elvárt pénzügyi számokat. Ha ezt a vezető nem teljesíti, akkor seggberúgják. Ha többször nem teljesíti, akkor ő is repül meg a fejlesztők is, mert egy deficites szoftvergyárat a tőke elfogyása után nincs miből fenntartani. Ha jellemzően a programozók elképzelései érvényesülnének, akkor a szoftvercégek döntő többsége erre a sorsa jutna pár éven belül.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Mr.Jerk
csendes tag
válasz robertosz91 #14857 üzenetére
Én hülye meg megvettem, mondván kihúzom ezzel a The Divisionig.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz robertosz91 #15237 üzenetére
Lehet készülni kétszer annyi vrammal is, egyébként a Maxwell annak is készült, de az újaknak nem úgy kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest