Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Most éppen nem írtam (rocket írta), de az elmúlt 7 évben már sokszor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Őszintén szólva amúgy nem értem, mi volt az AMD célja ezzel a szériával. Arra van elméletem, hogy miért hozták ki (személyes bónuszok and suchlike), de hogy a cégnek ebből mi haszna származik, azt nem tudom elképzelni. Ha legalább lenne rendes supply a Fiji-s cuccokból, az generálna pénzt és hírértéket, de így... És ugye sejethető, hogy a következő egy évben lesz még egy Nano meg egy dual-GPU monster, aztán várakozás a 14nm-re...
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
AMD rol valtas utan vettem egy G1-es 980Ti-t, visszakuldtem, mert ciripelt mint a tucsokhad a reten. Jott egy Zotac AMP Extreme ami elszarta a hangkartyamat meg majdnem mast is rantott magaval, megy vissza, meg egy eselyt kapnak az elit-bol az EVGA Classi kepeben, ha az is ilyenek produkal, az eletben tobbet nem veszek zoldet, hiaba erosebb ha szar... Inkabb veszek picit gyengebbet de az legalabb mukodik.
Meghuzva erosebb is, de tobbet is eszik mint a 290X-em boven meg melegszik ez is mint a rosseb szoval ezek az ervek sem allnak mar kizarolagosan. Csak a teljesitmenye miatt es annak koszonhetoen rendeltem meg az uj Ti-t mert Fury X meg a kanyarban sincs...
Turelmes ember vagyok en...
-
Laja333
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
A mostani szériát én sem tudom hova tenni. Egyedül a Fury Pro-t tartom eladhatónak. De az tényleg jó lett. Ha most rá lennék szorulva a kártyacserére, akkor ő lenne a befutó. De ez csak egy kártya, ráadásul az ára miatt még rétegtermék is. Igazából minden az első dx12 benchmarkok után dől el. Ha ott tudnak villantani a radeonok (amiben bízok), akkor fel tudnak még állni. Ha marad az erőviszony, akkor ...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)