Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Most éppen nem írtam (rocket írta), de az elmúlt 7 évben már sokszor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Őszintén szólva amúgy nem értem, mi volt az AMD célja ezzel a szériával. Arra van elméletem, hogy miért hozták ki (személyes bónuszok and suchlike), de hogy a cégnek ebből mi haszna származik, azt nem tudom elképzelni. Ha legalább lenne rendes supply a Fiji-s cuccokból, az generálna pénzt és hírértéket, de így... És ugye sejethető, hogy a következő egy évben lesz még egy Nano meg egy dual-GPU monster, aztán várakozás a 14nm-re...
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
AMD rol valtas utan vettem egy G1-es 980Ti-t, visszakuldtem, mert ciripelt mint a tucsokhad a reten. Jott egy Zotac AMP Extreme ami elszarta a hangkartyamat meg majdnem mast is rantott magaval, megy vissza, meg egy eselyt kapnak az elit-bol az EVGA Classi kepeben, ha az is ilyenek produkal, az eletben tobbet nem veszek zoldet, hiaba erosebb ha szar... Inkabb veszek picit gyengebbet de az legalabb mukodik.
Meghuzva erosebb is, de tobbet is eszik mint a 290X-em boven meg melegszik ez is mint a rosseb szoval ezek az ervek sem allnak mar kizarolagosan. Csak a teljesitmenye miatt es annak koszonhetoen rendeltem meg az uj Ti-t mert Fury X meg a kanyarban sincs...
Turelmes ember vagyok en...
-
Laja333
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
A mostani szériát én sem tudom hova tenni. Egyedül a Fury Pro-t tartom eladhatónak. De az tényleg jó lett. Ha most rá lennék szorulva a kártyacserére, akkor ő lenne a befutó. De ez csak egy kártya, ráadásul az ára miatt még rétegtermék is. Igazából minden az első dx12 benchmarkok után dől el. Ha ott tudnak villantani a radeonok (amiben bízok), akkor fel tudnak még állni. Ha marad az erőviszony, akkor ...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)