- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mcwolf79 #8114 üzenetére
Most éppen nem írtam (rocket írta), de az elmúlt 7 évben már sokszor
Őszintén szólva amúgy nem értem, mi volt az AMD célja ezzel a szériával. Arra van elméletem, hogy miért hozták ki (személyes bónuszok and suchlike), de hogy a cégnek ebből mi haszna származik, azt nem tudom elképzelni. Ha legalább lenne rendes supply a Fiji-s cuccokból, az generálna pénzt és hírértéket, de így... És ugye sejethető, hogy a következő egy évben lesz még egy Nano meg egy dual-GPU monster, aztán várakozás a 14nm-re...
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79 #8114 üzenetére
AMD rol valtas utan vettem egy G1-es 980Ti-t, visszakuldtem, mert ciripelt mint a tucsokhad a reten. Jott egy Zotac AMP Extreme ami elszarta a hangkartyamat meg majdnem mast is rantott magaval, megy vissza, meg egy eselyt kapnak az elit-bol az EVGA Classi kepeben, ha az is ilyenek produkal, az eletben tobbet nem veszek zoldet, hiaba erosebb ha szar... Inkabb veszek picit gyengebbet de az legalabb mukodik.
Meghuzva erosebb is, de tobbet is eszik mint a 290X-em boven meg melegszik ez is mint a rosseb szoval ezek az ervek sem allnak mar kizarolagosan. Csak a teljesitmenye miatt es annak koszonhetoen rendeltem meg az uj Ti-t mert Fury X meg a kanyarban sincs...
Turelmes ember vagyok en...
-
Laja333
őstag
válasz
mcwolf79 #8114 üzenetére
A mostani szériát én sem tudom hova tenni. Egyedül a Fury Pro-t tartom eladhatónak. De az tényleg jó lett. Ha most rá lennék szorulva a kártyacserére, akkor ő lenne a befutó. De ez csak egy kártya, ráadásul az ára miatt még rétegtermék is. Igazából minden az első dx12 benchmarkok után dől el. Ha ott tudnak villantani a radeonok (amiben bízok), akkor fel tudnak még állni. Ha marad az erőviszony, akkor ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest