Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mit szóltam meg..? A rebrand szériát..~0 innováció, amit tud, azt magával hozta, ill. semmit nem segít a jelenben..mást nem írtam. A 290em OCval ott van a csapatban, sokkal több lehetne benne, ha arra menne a piac, amerre benézte az AMD szokás szerint. Mire eljöve a DX12 valós igényként, fasorban sem lesz..addig meg idegeskedhetek a fogyasztása/melegedése miatt, mellé meg nézhetem, ahogy elfogy olyan szitukban, ahol az elmaradtnak titulált konkurencia megoldása elhúz tőle..ez nem jó döntések eredménye, nem más.
Szomorú, persze..de szomorkodással és együttérzéssel vegyesen is az lesz előbb-utóbb a vége, hogy elvesztik a vevőik bizalmát, a maradék piaci részesedésükkel együtt. Aztán sokra megyünk vele, hogy mertek innovatívak lenni..felvásárolja őket valamelyik konzolgyártó és eltűnnek a PC piacról. Kész csoda, hogy ezzel a stratégiával még élnek kb. Na mindegy..nem való nekem ez a topik, depis leszek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest