- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #6399 üzenetére
Emlékszel, vagy nem emlékszel, volt belőle 3 revízió, és igencsak javult a teljesítmény/fogyasztás mutatójuk. Az első a BOOST nélküli XT, a második XT2 nevű BOOST (ebből persze nem volt mind BOOST-os BIOS-os) és a harmadik XTL, ami elég ritka állatfajta lett, mivel bár eredetileg a 280X-re azt akarták, a sok beragadt XT2 csip miatt vegyesen jöttek, és az elején főleg XT2-esek, szóval XTL-el tesztet se találni sokat, viszont amiben azt tesztelték, elég szépen szerepelt.
(#6400) proci985: Van persze. Egy kis program, ami a tálcán villogtat egy kis ikont az értesítési területen, és így nem tud aktivizálódni a ZeroCore. Nem túl elegáns, de működik.
Sajnos egy ideje nem tudok privátok közt keresni, pedig tudom, hogy elküldtem valakinek.Fejből most nem ugrik be a program neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest