Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
Ezt senki nem is cafolta,legyen annyi hivatalosan. Es? Ha le van irva a nagy tdp a valos akkor is annyi marad. Az nv altal leirt papiron kevesebb es tobb valos jobb megoldas?
Szaby:
Olvass vissza mit írtam a zerocore-ról, ha már akkora fan vagyok és nem látok a gerendától...
Meglátjuk mire elég a 4G, én nem vettem észre eddig hátrányát a csak 4nek. ( a 980Ti is hasonló particionált memóriás szerintem a vágás miatt, így majd várjuk ki mennyi az annyi. )
Attól hogy a túloldalon is látom a negatív dolgokat( mint ahogy itt is vannak) még nem érzem amd fannak magam.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest