- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
#85552128 #6145 üzenetére
Nyilván, ha nem éltetem az nv-t, akkor elvakult fanatikus lehetek csak...
(Amúgy nem érzem magam fanatiknak, írtam én már a piros oldalról is rosszat,többször mint mások...)
Jó, így már nem terelsz, de pl a TDP felvetésekre nem mondtál semmit, pedig eddig olyan fontos volt, hogy mennyi is a tdp.
Amit én mértem, az már nem elfogadható, mert én amd kártya tulajdonos vagyok? Csak úgy lehet mérni, ha mondjuk csak kölcsönben van nálam, de igazából nv-m van? ( vagy intel igp és akkor valóban pártatlanul mérhetek)
Melyik meg nem jelent feature-ről beszélünk a 4G-ről? Úgy ahogy lehet 3,5G-re optimalizálni, úgy lehet 4re is, ( főleg ha nem csak írni/olvasni tudod a memóriát, hanem büntetlenül törölni is onnan) mellesleg úgy fest egyből jön a 8 gigás verzió is felbontás/monitor függőknek... A textúra felbontása meg azért annyi, mert törlés nélkül elég véges a memória, lásd titánnal a COD, mégsem megy szarabbul 4g-s kártyával se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest