- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FLATRONW #6106 üzenetére
Szerinted nem tudnak. Szerintem meg teljesen jó a driverük. Más filozófia szerint készült, mint az Nv-é, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
Jelenleg driveresen maga a DX11 a legnagyobb korlát, ez ellen nem sokat tud tenni az AMD. A DX12 előtt pedig végképp semmi értelme, hogy pár szintetikus teszt kedvéért átírják a driverük parancskezelését olyanra, mint amit az Nv is használ.
(#6112) imi123: Gondolhatod, micsoda emberfeletti kényelmetlenség volt egyszer beállítanom az MSI Afterburnerben, hogy -20mv, +50% powertune és 900Mhz GPU clock, és a végén bepipálni, hogy save profile és "Apply overclocking at startup".
És vaj simán futott azon is minden....(#6113) -Solt- : No igen. De hiába mondod, az Nv driver jobb, tudod, több az FPS. Az Nv ezt remekül felismerte, az FPS kell, és megvesznek vele mindenkit kilóra. Nem számít, ha beesik, nem számít, ha kitúrja a prociról a játékot magát, nem számít semmi, legyen FPS mindenáron. És van.
-
törölt tag
válasz
FLATRONW #6106 üzenetére
Ezt nagyon jól összefoglaltad.
Én ~10 évig AMD VGA-t használtam, de az nV-nek tavaly/most jobb ajánlata volt/van.
Ettől persze nem zárom ki, hogy akár most/jövőre ne váltsak AMD-re ha letesznek egy jó ajánlatot (akár CPU téren is...), de ahhoz az kell, hogy már most DX11-ben is jók legyenek. -
-Solt-
veterán
válasz
FLATRONW #6106 üzenetére
Vagy azt ismerte fel, hogy túl sok embert és erőforrást köt le a driverekkel való szarakodás, ráadásul sokszor a tőlük független nyűgök miatt is ők vannak felelősségre vonva...
Az AMD teljesen másképpen áll hozzá a driver kérdéshez, azt hiszem Abu ezt taglalta is itt. Erre nekem jó példa az ETS2, ahol a 290X alig hoz több FPS-t mint a GTX780, mégis előbbivel stabilabb értékeket kapok. Ha a GPU kihasználtság 50-60% fölött van, akkor forgás közben a GTX780 nem tudja tartani a fix 60 FPS-t. Nézel előre, stabil fix 60 FPS, elkezdesz forgolódni, beesik 50-55-re, majd amikor megállsz, újra visszaugrik 60-ra... ugyanez a 290X esetén csont stabil végig még akkor is, ha a GPU 100%-n teker!
Ebből nekem nem az következik, hogy az AMD nem tesz semmit szoftveresen, pedig ez egy DX9-s játék... Az, hogy az NV-nék elsődleges cél az FPS szám, még nem jelenti azt, hogy ők tesznek meg mindent a hardverek jobb kihasználásáért. Főleg amikor NV-s címekben megy a felesleges erőforrás zabálás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest