- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
CsonkaImo #5265 üzenetére
Az a papírvékony ventilátor máshol miért volt elég? Most ne menjünk abba bele hogy gyakran csapágyas, vagy zörög a burkolat. Nézzél már rá a bordára... Szerinted azért mert papírvékony az az oka? Látatlanban megnézed a bordát nem mondod azt, hogy ez gagyi. Aztán ráteszed a 290/X-re és el lehet gondolkodni, na a hűtés a gagyi, vagy a kártya kazán... Az MSI-n nem papírvékony mégis kevés. Ha már ennyire belemész, jó lenne tisztában lenni a hűtésekkel...
Az Asusról mondtam, nekem is megvan a véleményem. Átpakolgatják a hűtőket, spórolnak vrm és vram hűtésen.
Itt nem ésszerűségekről van szó, hanem tényekről. Lehet örülni, hogy a Sapphire csak amd és legalább oda figyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged