Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én OCUK-t néztem 1-2 hete, 450-től voltak a 980-ak, és 320-ért volt MSI Lightning 290X. Nem volt több kérdésem.

De a 8GB-s Sapphire is nagyon baba 280-ért, de elég kevés játék használja még a 8GB-t.(#4980) Szaby59: Igen, a Maxwell előtt a 290X is túlárazott volt a sima 290-hez képest. Az is igaz, hogy a mai árán nem lehet túl nyereséges, szerintem már csak a raktárakat söprik. Ahogyan az is tökéletesen így van, hogy a GTX980-akon az Nv betegre keresi magát, mivel jóval olcsóbban gyártható a 290-eknél, kisebb VRM, kisebb hűtő, kisebb csip, egyszerűbb NYÁK, mindezt másfélszres áron kínálva. Jól kifundálták üzletileg, szó se róla.
Viszont ha a sima 290-eket nézed, azok azért korrektül tartják az áruk. 110-120K voltak másfél éve, ahhoz képest ma is remekül helytállnak. Én pont egy éve vettem az enyém bruttó 94K-ért, és ma is fülig érne vele a szám...
(#4981) h1mpi: 114K a Tri-X: [link]
A Tiéd ennyiért jó vétel volt. De így se kevéssel volt drágább.(#4986) proci985: Kicsit lejjebb veszitek CCC-ben a max órajelet, máris nem kell neki jó táp, és új ház. De már leírni is unom...

-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)