Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mozsazsolt0

kezdő

válasz DudeHUN #49034 üzenetére

"Market share az nem egyenlő az eladással."

Oké prof. A market share biztos azért nőtt, mert nem adtak el. Ez már annyira gyerekes, hogy ha ezen vonalon szeretnél tovább menni, akkor inkább boldogíts mást, ha kérhetlek.

A nem jött-re van forrásod? Amerikába pl? Oda mennyi "nem jött" ? Vagy jött csak kb a boltban várták, és mindent is eladtak?

Értem én hogy hidegzuhany, de azért ne hugyozzál már széllel szemben, ha kérhetem. Ott vannak az adatok, az egyik market share nőtt, a másik csökkent. Aki eladott annak nőtt, aki nem annak csökkent.

Q1-ben megszokott az előző évi Q4-hez képest a csökkenés. Ez is benne van, csak ezt nem ragadtad ki. "The first quarter is traditionally flat to down. "

Azt pedig lehetett tudni, hogy az RTX 4000-es gyártás és szállítás le lett állítva. Ebből is az jön le, az nv m.share növekedés az RTX 5000-nek köszönhető. Sajnálom hogy nem jött be a narratíva, de erről nem én tehetek.

Zárásul annyit, lehetett látni mekkora a kereslet az 5000-es karikra. Verekedés, sorban állás, kerítésen átmászás, bolt előtt alvás, izzottak a fórumok mindenfelé. Hol láttál olyat hogy sátraztak a bolt előtt a 9070 kártyáért? :))

Lehetett "tudni" hogy az 5080 - 5090 kariknak nem lesz amd oldalon alternatívája. Az összes vevő aki ilyen teljesítményben gondolkodott, mind az nv-nél csapódott le. Nem volt mire várni. Csak józan ész, és megy ez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés