- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozsazsolt0
kezdő
válasz
DudeHUN #49034 üzenetére
"Market share az nem egyenlő az eladással."
Oké prof. A market share biztos azért nőtt, mert nem adtak el. Ez már annyira gyerekes, hogy ha ezen vonalon szeretnél tovább menni, akkor inkább boldogíts mást, ha kérhetlek.
A nem jött-re van forrásod? Amerikába pl? Oda mennyi "nem jött" ? Vagy jött csak kb a boltban várták, és mindent is eladtak?
Értem én hogy hidegzuhany, de azért ne hugyozzál már széllel szemben, ha kérhetem. Ott vannak az adatok, az egyik market share nőtt, a másik csökkent. Aki eladott annak nőtt, aki nem annak csökkent.
Q1-ben megszokott az előző évi Q4-hez képest a csökkenés. Ez is benne van, csak ezt nem ragadtad ki. "The first quarter is traditionally flat to down. "
Azt pedig lehetett tudni, hogy az RTX 4000-es gyártás és szállítás le lett állítva. Ebből is az jön le, az nv m.share növekedés az RTX 5000-nek köszönhető. Sajnálom hogy nem jött be a narratíva, de erről nem én tehetek.
Zárásul annyit, lehetett látni mekkora a kereslet az 5000-es karikra. Verekedés, sorban állás, kerítésen átmászás, bolt előtt alvás, izzottak a fórumok mindenfelé. Hol láttál olyat hogy sátraztak a bolt előtt a 9070 kártyáért?
Lehetett "tudni" hogy az 5080 - 5090 kariknak nem lesz amd oldalon alternatívája. Az összes vevő aki ilyen teljesítményben gondolkodott, mind az nv-nél csapódott le. Nem volt mire várni. Csak józan ész, és megy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest