- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem fogom.visszakeresni, de én minden rekord állítás esetén süvegelés, hovatovább az emelkedő nvidia részvényárfolyamon való.hümmögésre emlékszem.
Ezzel semmi gond nincs, megérdemelt elismerés.Engem különösebben az sem érint, hogy az nvidia mivel keresi a kenyerét. Nem vagyok részvényes, nem engem vertek át azzal (egyik cég sem), hogy a crpyto nem tényező. (Persze tudom, hogy ez alapvetően arra vonatkozott,.hogy nem fognak amiatt többet gyártani és nem pedig arra, hogy hová megy a kártya.)
Mindenesetre azért úgy tűnik, ezúttal az nvidia érintettsége lehetett nagyobb. Évesen szintén 33%, negyedéves összehasonlításban 44% csökkenés. Egyébként az ábrám is látszik, ez több mint $1b. Ehhez képest az amd romlása "csak" $200m/~10% (azt persze nem tudjuk, hogy ebből.mennyi a konzol)
Azt is tudtuk, hogy a kártyák árait a bányászképességeik határozzák meg. De az is lehet, hogy még a JPR piaci részesedési adatok is teljesen mások (lennének)
Még az is lehet, hogy az RDNA3 vs AL időszakban valódi versenyt fogunk látni, mert mindkét cég igyekszik majd túladni a portékán, amit a TSMC nem vesz vissza.Elnézést, ha túl nagy port kavartam.
-
sutyerák007
senior tag
most vagy te szívtad fel nagyon magad vagy én értettem félre valamit..
Méltatlan a hallgatás és elhessegetés, ami a témát övezi, pedighát szó sincs arról, hogy bajban lenne. Csak legfeljebb arról, hogy mélyebb volt az érintettsége a bányászati vásárlásokban, mint ahogy azt bevallották.volt ott egy második bekezdés is
egyáltalán nem volt petyke hozzászólása ennyire "sértő"
szerintem az egész negyedéves bevételre gondolt úgy általában bontástól függetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest