- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem fogom.visszakeresni, de én minden rekord állítás esetén süvegelés, hovatovább az emelkedő nvidia részvényárfolyamon való.hümmögésre emlékszem.
Ezzel semmi gond nincs, megérdemelt elismerés.Engem különösebben az sem érint, hogy az nvidia mivel keresi a kenyerét. Nem vagyok részvényes, nem engem vertek át azzal (egyik cég sem), hogy a crpyto nem tényező. (Persze tudom, hogy ez alapvetően arra vonatkozott,.hogy nem fognak amiatt többet gyártani és nem pedig arra, hogy hová megy a kártya.)
Mindenesetre azért úgy tűnik, ezúttal az nvidia érintettsége lehetett nagyobb. Évesen szintén 33%, negyedéves összehasonlításban 44% csökkenés. Egyébként az ábrám is látszik, ez több mint $1b. Ehhez képest az amd romlása "csak" $200m/~10% (azt persze nem tudjuk, hogy ebből.mennyi a konzol)
Azt is tudtuk, hogy a kártyák árait a bányászképességeik határozzák meg. De az is lehet, hogy még a JPR piaci részesedési adatok is teljesen mások (lennének)
Még az is lehet, hogy az RDNA3 vs AL időszakban valódi versenyt fogunk látni, mert mindkét cég igyekszik majd túladni a portékán, amit a TSMC nem vesz vissza.Elnézést, ha túl nagy port kavartam.
-
sutyerák007
senior tag
most vagy te szívtad fel nagyon magad vagy én értettem félre valamit..
Méltatlan a hallgatás és elhessegetés, ami a témát övezi, pedighát szó sincs arról, hogy bajban lenne. Csak legfeljebb arról, hogy mélyebb volt az érintettsége a bányászati vásárlásokban, mint ahogy azt bevallották.volt ott egy második bekezdés is
egyáltalán nem volt petyke hozzászólása ennyire "sértő"
szerintem az egész negyedéves bevételre gondolt úgy általában bontástól függetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest