Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Nekem nagyon nagy csalódás eddig. Nem számítottam sokra, de ez még azt a keveset sem hozta. Gamingben.
A Raptor Lake meg a Zen 4 ellen megy majd ám, amit sokkal erősebbre várnak. Raptor Lake meg nem igazán hoz plusz IPC-t, csak 8+16 lesz az i9 és ennyi, a következő nagyobb Intel lépcső a Meteor Lake lesz, csak az meg 2 év…
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Nekem jobb, mint vártam. i7 vs 5800 X re lennék kíváncsi.
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Sejtettem, hogy az 5950X-nek nem lesz sok félnivalója.
" a 12 és 16 magos Ryzenek 2x~80mm2 + ~100mm2 lapkamérettel rendelkeznek, ami azért nagyobb, mint a ADL."
Itt gyorsan hozzátenném, hogy gazdasági szempontból óriási a különbség. Az AMD két 80mm2 lapkája kihozatal szempontjából sokkal kedvezőbb, mint egy nagy lapka. Valamint a "nagy" IOD vélhetőleg gombokért van gyártva régebbi gyártástechnológián, nem viszi el az IO a "drága" 7nm lapkaterületet, hanem egy olcsóbbra van rakva.
Halkan megjegyzem, hogy ennek persze ára is van fogyasztás (Infinity Fabric) és teljesítmény (CCX-ek és némileg magasabb memória késleltetés) tekintetében, és még így is viszi a prímet hatékonyságban és teljesítményben is ott van, ami szvsz elég impozáns.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest