Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #42287 üzenetére
Nem,csak ékes bizonyítéka annak,hogy minden cég rögtön stratégiát vált ahogy a tűz közelébe kerül.
#42289 Piszmaty76
Hát hogyne,elemi érdekük volt.Máshogy nem igazán ment a piacszerzés,vagy van olyan terméked ami senkinek nincs,vagy olyan "open" vagy amennyire tudsz,hátha ráharapnak és ezért viszik a terméked. -
törölt tag
válasz
Malibutomi #42287 üzenetére
Szerintem ez most nem a jófiú rossz fiúságról szól.
Hanem arról hogy szívd fel magad legyél jó gömbhal mert ahasonló azonos teljesítmény mellett az nyer aki tud termelni.
És a Vafer árért az nyer aki többet tud fizetni.A cégterjeszkedéseknek is ez az egyik oka, a piacfoglaláson és shipletre való felkészülésen kívül.
Ha drágán veszed drágán adod. De te dönthetsz a saját gyártósoraidon mi a prioritás.
Az egyéb, tehát a CPU is kőkeményen belejátszik a dalba, értjük azt is hogy NV ARM-ot akar de ezért neki nagyon véresen meg kell fizetnie majd, ott fog ülni a nemzetbiztonság és szorongatja a golyóit miközben Kína benne látja majd a Huawei megbosszulásának eszközét.
A prohardver nem hivatalos világpolitikai elemzőjét halloták
'Én szótam' !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EA Sports WRC '23
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest