- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #42287 üzenetére
Nem,csak ékes bizonyítéka annak,hogy minden cég rögtön stratégiát vált ahogy a tűz közelébe kerül.
#42289 Piszmaty76
Hát hogyne,elemi érdekük volt.Máshogy nem igazán ment a piacszerzés,vagy van olyan terméked ami senkinek nincs,vagy olyan "open" vagy amennyire tudsz,hátha ráharapnak és ezért viszik a terméked. -
törölt tag
válasz
Malibutomi #42287 üzenetére
Szerintem ez most nem a jófiú rossz fiúságról szól.
Hanem arról hogy szívd fel magad legyél jó gömbhal mert ahasonló azonos teljesítmény mellett az nyer aki tud termelni.
És a Vafer árért az nyer aki többet tud fizetni.A cégterjeszkedéseknek is ez az egyik oka, a piacfoglaláson és shipletre való felkészülésen kívül.
Ha drágán veszed drágán adod. De te dönthetsz a saját gyártósoraidon mi a prioritás.
Az egyéb, tehát a CPU is kőkeményen belejátszik a dalba, értjük azt is hogy NV ARM-ot akar de ezért neki nagyon véresen meg kell fizetnie majd, ott fog ülni a nemzetbiztonság és szorongatja a golyóit miközben Kína benne látja majd a Huawei megbosszulásának eszközét.
A prohardver nem hivatalos világpolitikai elemzőjét halloták
'Én szótam' !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest