- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
#35434496 #4148 üzenetére
Az egy dolog. Tetszik, ahogy itt vannak azok akik évek óta végigpróbálgatják mindkét oldalt és kialakult egy kép a gyakorlati tapasztalatok alapján, illetve van olyan akinek 6-7 éve csak az egyik oldaltól van kártyája, de előszeretettel butázgat, ítélkezik. Nem azt mondom, hogy mindig csak a gyakorlati dolgokról beszéljünk, de az ilyen nem próbáltam, jelenről nem beszélek, de már a jövőben temetem dolgok furcsán hangzanak.
Ha nem akarok sok évet vissza menni, én személy szerint a 7970-et preferáltam a 680-al szemben illetve a 290-et a 780-al szemben. A vizezett 290-em nagyon szerettem, a gigám nagyon nem. Szóval szerintem nem lehet rám azt mondani valami nagy NV fanatikus lennék. De érdekes akkor ezek az emberek sosem jöttek a jövővel, a felépítéssel, hanem akkor lehetett gyakorlati dolgokról beszélni.
A lényeg nem értem az ilyen buta és egyéb jelzőket, miért nem lehet elfogadni, hogy most ez a Maxwell nagyot alakított. Arról nem tehetek, hogy AMD nem siet az új kártyával, de az biztos ha valóban azt fogja tudni mint amit jósolnak és végre egyszer nem levegőbe beszélés lesz, nekem nem fog nehezemre esni kimondani, hogy na ez igen.(#4150) HSM: Ja bocsánat, az csak neked van mert ez tanulod.
Máskor szeretsz pontos lenni, most megy a terelés. Még Abu is megírta a maxwellről mit tudni, talán neki elhiszed. A #4127-es hsz-edről a trollkodás nem jutott eszedbe? Másokat lefanozol, de alapból elítéled az nvidiát ahol tudod csak a negatív dolgaikat emeld ki. Kicsit a tükörbe nem ártana...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged