Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz HSM #38325 üzenetére

ja igen, amit hozzátettél az igaz.Amit írtam azt a jelenlegi árakon írtam. Ha a 2070 mondjuk 140-150 K lenne akkor igazat adok neked, én sem vennék 2060 karit. de nem annyi sajnos. 180 K , az értelmesebbek meg 200 K inkább, míg egy 2060 már tűrhetőbb hűtéssel, 130 K alatt is van. Gyengébbel meg 120 K. szóval nagy szakadék van köztük és ezért írtam amit írtam.

• b.

félisten

válasz HSM #38325 üzenetére

Mint ezt már megbeszéltük feljebb ebben teljesen nem értünk egyet.
    AZ RTX 2060 mind FHD ra mind 1440Pre jelenleg egy jó választás. Ha elfogy a Vram abban az 1-2 játékban amiben várható akkor az ember lejjebb veszi az Ultra textúrát Higre és kész ha egyáltalán érzékel belőle valamit játék közben , nem pedig a kimért értékekre hagyatkozik.
    FHD-n biztos vagyok benne, hogy nem lesz erre szükség, de 1440P-n sem sok.
    Jelenleg a legolcsóbban ez adja ezt a teljesítményt mint a fenti FPS/ price táblázatokat is látod. A Vram semmit nem ér GPU erő nélkül és azt bizony nem fogsz tudni szerezni egy RX 580-590 kártyára, max ha ott is kompromisszumot kötsz, vagy a vega oldaláról ugyan ezt megteszed a pénztárcád kárára.
    Persze jobb lenne 8 GB ram, ez tény.
    Rajtad kívül sok ember szerencsére pont ezt látja amit én, hogy ez egy értelmes alternatíva az új generációban, úgy ahogy.
    Ahogy csökken az ára úgy lesz egyre értelmetlenebb az RTX 2070 180 K tól kezdődő több mint 50 % felára a plusz 2 GB ramért és 10-15 % különbségért alapórajelen.
    Számomra a 2070 és a 2080 és a TI meg főleg kuka a Radeon 7 tel karöltve.Ez nem generációváltás és nem előrelépés.
    RT-t direkt kihagyom mosta számításból, mert az viszont tetszik már most is, BF5 alatt is jól néz ki mondjon bárki bármit, még ha értelmetlen is egy multiplayer játékénál, bár a sztori alatt azért el lehet lenni éppen 60 FPS sel is.
    Metro-t kíváncsian várom az RT világítás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés