Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ribi #38251 üzenetére

Nézhetjük ezt úgy is, hogy jöhetett volna 8GB VRAM -mal is, de nem jött, mert inkább benyelték haszonnak azt a 2GB -ot. Minnél vékonyabb a VRAM, annál vastagabb a bőrdzseki.

• HSM

félisten

válasz Ribi #38251 üzenetére

"Az, hogy egy játék kihasználja a rendelkezésre álló memót nem egyenlő azzal, hogy kell is neki."
    Akkor mégis mit jelent? Gondolod, unalmában a játék telerakja szeméttel? :) Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak. [link]

"Tesztek nem ezt mutatják akkor mégis kinek kellene hinni?"
    Én jobban hiszek a tapasztalatoknak, mint a tesztek többségének. ;) Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia. ;)

(#38250) Keldor papa: Bizony. Hiánypótlóak a tesztjeik. :K
    Pont ezek a kis bebukdácsolások, amik engem szétidegelnének egy 130K-s kártyán. Ne csinálja, egyszerűen ne, feleennyi pénzért se.

Nekem amúgy van egy kis deja vu érzésem még a HD4800-as időkből... Ott is mindenki foggal körömmel ragaszkodott hozzá, hogy elég az 512MB rájuk, hiszen a tesztekben is ezt mérték, aztán még kb én voltam hülyének nézve, hogy 1GB-os 4850-et vettem az 512MB-os helyett, plusz leírtam a tapasztaltakat. Emlékszem, még együtt is tesztelgettünk. :D

Új hozzászólás Aktív témák