- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83 #36049 üzenetére
R9 380-ról váltottam RX 470-re, és egy markánsabb teljesitménykiugrásra számitottam. Ez nálam csak nyomokban tartalmazott több teljesitményt, de a Crimson driver megbizhatatlan müködése még tovább nővelte az ellenszenvet az AMD videókártyák iránt. Néztem a tesztekben a GTX 1060-at, de nálam a játékok közben leadott teljesitményszint borzasztott el igazán. Nem igazán találtam egyéb megoldást és egyből Nvidia GTX 1070-re váltottam. Ez már azt a teljesitményszint növekedést hozta, amit már évek óta elvártam volna. Ezt még tovább fokoztam a GTX 1070 Ti videókártyával, ami a játékokban nekem teljesen jó FullHD/100Hz-re. Természetesen azért van még hova fejlődni, mert némelyik játék már négynél több magot és szálat képes produktivan kihasználni. AMD fejlesztések (ha igazak...) folyamatosan érkeznek, de ilyen új és kézzel fogható játékos kártya még sehol sem kapható. Miközben az új konzolokba megint összelegoznak egy AMD videókártyát, addig PC-re megint nem érkezett semmi. Csak jőn... Közeleg a tél...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest