Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83
üzenetére
R9 380-ról váltottam RX 470-re, és egy markánsabb teljesitménykiugrásra számitottam. Ez nálam csak nyomokban tartalmazott több teljesitményt, de a Crimson driver megbizhatatlan müködése még tovább nővelte az ellenszenvet az AMD videókártyák iránt. Néztem a tesztekben a GTX 1060-at, de nálam a játékok közben leadott teljesitményszint borzasztott el igazán. Nem igazán találtam egyéb megoldást és egyből Nvidia GTX 1070-re váltottam. Ez már azt a teljesitményszint növekedést hozta, amit már évek óta elvártam volna. Ezt még tovább fokoztam a GTX 1070 Ti videókártyával, ami a játékokban nekem teljesen jó FullHD/100Hz-re. Természetesen azért van még hova fejlődni, mert némelyik játék már négynél több magot és szálat képes produktivan kihasználni. AMD fejlesztések (ha igazak...) folyamatosan érkeznek, de ilyen új és kézzel fogható játékos kártya még sehol sem kapható. Miközben az új konzolokba megint összelegoznak egy AMD videókártyát, addig PC-re megint nem érkezett semmi. Csak jőn... Közeleg a tél...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Hiányzik a Marathon? Jelentkezz a következő tesztre!
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest