- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Petykemano #36008 üzenetére
RX 480-ról váltottam GTX 1070-re, szerettem volna a polaristól nagyobb teljesítményt, de egyszerűen akkoriban piros oldalon nem volt más alternatíva. Pár hónap után az 1070 megadta magát, gondoltam adok még egy esélyt az AMD-nek és megvárom a Vegákat. Sajnos nagy csalódás volt az árazásuk és a teljesítményük (korábban ugye AMD mellett mindig a jó ár/teljesítmény mutató szólt), és úgy gondoltam nem várok semmilyen csodadriverre és kb 50 ezerrel olcsóbban beszereztem egy GTX 1080-at mint az akkori ref Vegák. Szerintem AMD jelenlegi siralmas VGA helyzetéért nem feltétlenül az Nvidia marketing gépezete felelős, egyszerűen az utóbbi időben képtelenek voltak időben reagálni a piaci igényekre. A helyükben már elengedném ezt a Desktop VGA szegmenst mert így nem sok értelme van.
-
válasz
Petykemano #36008 üzenetére
na akkor elmondom a véleményem az RX 580 ról a videóban ezzel példálóznak hibásan.
RX 480 volt amikor az 1060 megjelent és 1060 gyorsabb volt nála . Rá egy évre kijött 580 ami pár százalékkal gyorsabb volt min t az 1060 de nem mindenhol és nem általánosan, néhány játékban.1 évre rá( 10 hnapra ? mindegy mert nem lehetett kapni hónapokig)!!
+ adalék: nvidia mióta kínálja elérhető áron ezt a teljesítményt? a GTX 980 már mióta van piacon? akinek 970 kártyája volt vagy 980 nem 1060 ra váltott mert minek?ugyan azt a teljesítményt kínálni évek óta egyre olcsóbban elégnek kellene lennie bármire?
és ahhoz hogy egy kártyára kijelentsük, hogy gyorsabb mint a konkurencia ahhoz általánosan mindenhol gyorsabbnak kellene lennie de ez egyik kártyára se igaz( Vegára sem, RX re sem) ha már utólag jön ki rá 1-2 évre hogy piacon van a konkurencia és piacot akar tőle hódítani..Ez semmilyen területen nem működne így nem csak a VGA-k terén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest