Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

s.bala31 őstag válasz  Petykemano

üzenetére Petykemano

üzenetéreRX 480-ról váltottam GTX 1070-re, szerettem volna a polaristól nagyobb teljesítményt, de egyszerűen akkoriban piros oldalon nem volt más alternatíva. Pár hónap után az 1070 megadta magát, gondoltam adok még egy esélyt az AMD-nek és megvárom a Vegákat. Sajnos nagy csalódás volt az árazásuk és a teljesítményük (korábban ugye AMD mellett mindig a jó ár/teljesítmény mutató szólt), és úgy gondoltam nem várok semmilyen csodadriverre és kb 50 ezerrel olcsóbban beszereztem egy GTX 1080-at mint az akkori ref Vegák. Szerintem AMD jelenlegi siralmas VGA helyzetéért nem feltétlenül az Nvidia marketing gépezete felelős, egyszerűen az utóbbi időben képtelenek voltak időben reagálni a piaci igényekre. A helyükben már elengedném ezt a Desktop VGA szegmenst mert így nem sok értelme van. 
- 

válasz  Petykemano

üzenetére Petykemano

üzenetérena akkor elmondom a véleményem az RX 580 ról a videóban ezzel példálóznak hibásan. RX 480 volt amikor az 1060 megjelent és 1060 gyorsabb volt nála . Rá egy évre kijött 580 ami pár százalékkal gyorsabb volt min t az 1060 de nem mindenhol és nem általánosan, néhány játékban.1 évre rá( 10 hnapra ? mindegy mert nem lehetett kapni hónapokig)!! 
 + adalék: nvidia mióta kínálja elérhető áron ezt a teljesítményt? a GTX 980 már mióta van piacon? akinek 970 kártyája volt vagy 980 nem 1060 ra váltott mert minek?ugyan azt a teljesítményt kínálni évek óta egyre olcsóbban elégnek kellene lennie bármire?
 és ahhoz hogy egy kártyára kijelentsük, hogy gyorsabb mint a konkurencia ahhoz általánosan mindenhol gyorsabbnak kellene lennie de ez egyik kártyára se igaz( Vegára sem, RX re sem) ha már utólag jön ki rá 1-2 évre hogy piacon van a konkurencia és piacot akar tőle hódítani..Ez semmilyen területen nem működne így nem csak a VGA-k terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest