- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Kolbi_30 #32729 üzenetére
A Windows 10 csinál néha érdekes dolgokat, de ha ezeket ismered és tudod, hogy mit miért csinál, akkor el lehet vele lenni, mint akármelyik ezelőtti Windows rendszerrel. Kivétel ez alól, ha régebbi hardvereid vannak vagy rosszul megírt drivereid, mert akkor elkerülhetetlenek a problémák. Nekem különösebben nincs több problémám vele, de én jobban is értek hozzá, mint elvárható egy sima felhasználótól. A Windows.old például biztonsági mentés és alapértelmezetten 30 napig megmarad, hogy vissza tudd állítani a rendszert, ha rosszul megy egy ilyen nagy frissítés. Emiatt 50-80GB szabad hely az optimális nagy frissítés előtt.
(#32730) PuMbA: Igen, én is vártam addig, amíg a 256-os SSD-k jó árba kerültek. 1,5 éve váltottam csak SSD-re emiatt, jó későn.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest