Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Habugi
üzenetére
Én már az egész alapproblémát nem értem. A gyártók biztosítanak egy meghajtót a hardverhez, ami megenged maga mellé bizonyos 3rd party programokat bizonyos funkciókra. Ezt a lehetőséget támogatják bizonyos API-kkal. Viszont nem vállalnak garanciát azért, hogy a 3rd party program működik, mert nem ők írták őket. De ők a hibásak, amiért xy 3rd party program nem működik. Ráadásul tuningprogram, ami eleve nem arra való, hogy stabil alapot adjon.
Én alapvetően csodálkozom azon, amikor hallom az OEM csatornákról, hogy az AMD és az NV is nagyon ki akarja végezni az Afterburnert. De a fentiek alapján már értem, hogy miért. Más hibájáért nem akarják a felelősséget vállalni. Elmagyarázni pedig nem tudják az embereknek, hogy az Afterburnerre nem vállalnak garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest