- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Petykemano #31866 üzenetére
Értettem én ezt elsőre is. Inkább csak egy kiegészítés volt ez, mert - mint írtam is - szerintem nem igaz az, hogy érdemben lehet "showt lopni" egy másik piacra érkező termékkel. Hétfőre már minden IT iránt érdeklődő tudni fogja, hogy az NV (mindenféle csinnadratta nélkül!) kiadott egy 3000$-os új kártyát aminek a játékos teljesítményéről semmit nem tudni, de biztos jó lesz...
Ez semmilyen formában nem fog befolyásolni egy jövő héten érkező drivert, legyen az bármennyire is "csoda" vagy csalódás. Ha belebegtették volna a következő generációs gamer kártyákat, az már sokkal inkább.Amúgy a hozzászólásod végével teljes mértékben egyetértek, biztos, hogy ahol tehetik, figyelnek erre is. De konkrétan ebben a helyzetben szerintem max a saját terméküktől (V100) tudnak bármit is "ellopni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged