Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Azzal egyet értek, hogy elfogadhatatlan a korábbi eredmények linkelgetése, mert a patcheknek és új drivereknek köszönhetően már úgyis más az eredmény.
Azonban hogyha most hasonlítunk össze valamit, akkor törekedni kell arra, hogy a tesztek a lehető legazonosabb feltételek mellett fussanak le. Olyan sok dolog van ami valamilyen szinten befolyásolhatja a végeredményt (pl. operációs rendszer állapota), hogy felesleges tovább rontani a helyzetet egy játék kalóz verziójával.
Jó példa erre az eredeti Metro Last Light benchmarkja. A kalóz verzióban a végeredmény grafikonja nagyon keszekusza volt, ellenben az eredeti játék ugyanazon verziójában sokkal kiegyensúlyozottabb volt. -
Tapasztalatom szerint, van, hogy AMD-n valamiért fekete képernyővel megy le/vagy sehogy 1-1 Benchmark, eddig 2-vel, ha találkoztam, az egyik ilyen a Sniper Elite V2 Benchmark volt, a másik a Sleeping Dogs.
Mindkettő eredeti, mielött még az lenne a téma, hogy az ingyen polcról vettem le. Nvidia-val még nem volt ilyen bugom, de ebbe az is beletartozik, hogy jó, ha fele annyit Benchmarkoltam zölddel, mint piros kártyával, így erre nem feltétlen érdemes adni.
Rápróbálhatsz másik driverrel, de nekem soha nem hozott megváltást. Valamiért néha nem akarja az igazságot, van, hogy másnap pedig tökéletesen futott...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest