Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A kezdetektől van ps4-em. Az első napjátolk kezdve (ahpgy ps3-am, stb). Az összes létező kiadása volt már.(most épp a pro) Elképesztő mennyiségű játékom van rá.
Mára bent rohad a szekrényben. Az idén kb 3 játékot toltam rajta. Azok a húde minőségi jáékok nemtudom melyik valóságban léteznek. Én nem látok mást, csak ritka minőségi exkluzívok, de mára azok is egyre ritkábban minőségiek. Meg az ultraszarul futó multiplatform játékok. Sajnos a pro-val sem lett sokkal jobb a helyzet, ezzel a kamu4k erőltetéssel. A boost hozott némi felüdülést, de ez nem minőségi pécé, sosem lesz az. Ez olcsó gép a tömegeknek játékra. Olyan-amilyen. Rosszat nem lehet rá mondani, mert az ára...de az abszolútminőség az a béka segge alatt a bányában./az érzelmek továbbítását sajnos nem tudom értelmezni.
-
válasz
üzenetére
Én már eljutottam oda, hogy nem foglalkozok ilyen "poor volta"- zással, és társaival egyik oldalon sem. Elolvasol a várható specifikációkat, a techno bla-blát, aztan majd a gyakorlati eredmények beszélnek.
Nevetségesnek tartom, hogy 100-180k-s kártyáknak 1 ev a kihordási ideje, ha követni akarja az ember a mesterségesen generált igényeket. És ez esetben mindegy melyik gyártóról beszélünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi