Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A kezdetektől van ps4-em. Az első napjátolk kezdve (ahpgy ps3-am, stb). Az összes létező kiadása volt már.(most épp a pro) Elképesztő mennyiségű játékom van rá.
Mára bent rohad a szekrényben. Az idén kb 3 játékot toltam rajta. Azok a húde minőségi jáékok nemtudom melyik valóságban léteznek. Én nem látok mást, csak ritka minőségi exkluzívok, de mára azok is egyre ritkábban minőségiek. Meg az ultraszarul futó multiplatform játékok. Sajnos a pro-val sem lett sokkal jobb a helyzet, ezzel a kamu4k erőltetéssel. A boost hozott némi felüdülést, de ez nem minőségi pécé, sosem lesz az. Ez olcsó gép a tömegeknek játékra. Olyan-amilyen. Rosszat nem lehet rá mondani, mert az ára...de az abszolútminőség az a béka segge alatt a bányában./az érzelmek továbbítását sajnos nem tudom értelmezni.
-
válasz
üzenetére
Én már eljutottam oda, hogy nem foglalkozok ilyen "poor volta"- zással, és társaival egyik oldalon sem. Elolvasol a várható specifikációkat, a techno bla-blát, aztan majd a gyakorlati eredmények beszélnek.
Nevetségesnek tartom, hogy 100-180k-s kártyáknak 1 ev a kihordási ideje, ha követni akarja az ember a mesterségesen generált igényeket. És ez esetben mindegy melyik gyártóról beszélünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Elden Ring PS5 játék
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest