- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #27650 üzenetére
Őőő...de piszkosul drága volt.2x is tudtam venni 980ti-t és mindkét vásárlásnál 18-15 ropival olcsóbb volt mint a legolcsóbb FuryX és nagy álltalánosságban mindíg is drágább volt mint a ti.Ellenben 4-5 egész játék van ahol egál vagy gyorsabb.A többi 13195 db játékban érezhetően gyengébb.Ha ár/teljesítmény számot nézve vagy az árához képest mit tudott akkor még gázabb kártya volt,de ezt mutatja a kihalt topicja is amiben anno veled együtt volt vagy 8db tagja.Te és kb majd mindenki megtért,sokakat bannoltak és end of story
Ki lehet jelnteni,hogy az a kártya egy irgalmatlan bukás volt és bár az amd nem kicsit gyűjtött tapasztalatokat,de azt mind a te és más vásárlók kárára követte el.Persze nem tartott senki pisztolyt a fejhez,de az oc dream,hunting Titan,hbm és egyébb csillámporos,szivárványos igéretek után minden csak nem korrekt
Ui:Viszlát! -
deja vu
addikt
válasz
De a játékos kártyáknál nem az a lényeg egy egyszerű halandó embernek, hogy mit tud a játékok alatt? Hiába van egy csomó lappangó ficsőr az AMD-ben ha nem tudja fps számokra váltani.
Egy Firepro, Quadro, Radeon Pro kártyánál már lehet más a helyzet és ott fontosak lehetnek azok a dolgok.
Viszont amikor folyamatosan az AMD technikai fölényéről olvasunk nap mint nap, és játékok alatt ez még sem látszik, akkor elég egyértelmű, hogy sokan megkérdőjelezik Abu hitelességét. A másik meg, hogy azért vannak akik a prohardver, Abu hatására vettek, ill vesznek AMD kártyát, mert majd kettéhugyozza az Nvidiját, azt mit látnak, szinte semmit.
-
cyberkind
félisten
válasz
Tudom, hogy miként nézi ami szép és jó, csak ennek ellenére nem úgy van mint papíron, itt a Quantum Break ami egy csodálatosan jó port, igen, a Store-os verzió játszhatatlan, de ott a Fury X is ami szerinted nem volt drága szerintem igen mert nem hozta azt amit a TI de cserébe kegyetlenül nagy betakártya volt, most itt van a Vega ami már nem is tudom mihez volt "bejelentve" amikből semmi nem lett, ott a Ryzen, hogy majd mindenki azt veszi csak az nem akinek nem jut, ez se így van, meg még fogalmam sincs mik voltak mert nem annyira régóta követem az úgymond VS-t, szóval nekem ez a házigazdától aki ért hozzá kicsit vicces, nem véletlenül vannak így sokan akik még régebb óta követik ezt a nagy Amd kálváriát vagy mese délutánokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest