Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz #45997568 #27650 üzenetére

Őőő...de piszkosul drága volt.2x is tudtam venni 980ti-t és mindkét vásárlásnál 18-15 ropival olcsóbb volt mint a legolcsóbb FuryX és nagy álltalánosságban mindíg is drágább volt mint a ti.Ellenben 4-5 egész játék van ahol egál vagy gyorsabb.A többi 13195 db játékban érezhetően gyengébb.Ha ár/teljesítmény számot nézve vagy az árához képest mit tudott akkor még gázabb kártya volt,de ezt mutatja a kihalt topicja is amiben anno veled együtt volt vagy 8db tagja.Te és kb majd mindenki megtért,sokakat bannoltak és end of story :P
    Ki lehet jelnteni,hogy az a kártya egy irgalmatlan bukás volt és bár az amd nem kicsit gyűjtött tapasztalatokat,de azt mind a te és más vásárlók kárára követte el.Persze nem tartott senki pisztolyt a fejhez,de az oc dream,hunting Titan,hbm és egyébb csillámporos,szivárványos igéretek után minden csak nem korrekt :(
    Ui:Viszlát! :DDD

• deja vu

addikt

De a játékos kártyáknál nem az a lényeg egy egyszerű halandó embernek, hogy mit tud a játékok alatt? Hiába van egy csomó lappangó ficsőr az AMD-ben ha nem tudja fps számokra váltani.

Egy Firepro, Quadro, Radeon Pro kártyánál már lehet más a helyzet és ott fontosak lehetnek azok a dolgok.

Viszont amikor folyamatosan az AMD technikai fölényéről olvasunk nap mint nap, és játékok alatt ez még sem látszik, akkor elég egyértelmű, hogy sokan megkérdőjelezik Abu hitelességét. A másik meg, hogy azért vannak akik a prohardver, Abu hatására vettek, ill vesznek AMD kártyát, mert majd kettéhugyozza az Nvidiját, azt mit látnak, szinte semmit.

• cyberkind

félisten

Tudom, hogy miként nézi ami szép és jó, csak ennek ellenére nem úgy van mint papíron, itt a Quantum Break ami egy csodálatosan jó port, igen, a Store-os verzió játszhatatlan, de ott a Fury X is ami szerinted nem volt drága szerintem igen mert nem hozta azt amit a TI de cserébe kegyetlenül nagy betakártya volt, most itt van a Vega ami már nem is tudom mihez volt "bejelentve" amikből semmi nem lett, ott a Ryzen, hogy majd mindenki azt veszi csak az nem akinek nem jut, ez se így van, meg még fogalmam sincs mik voltak mert nem annyira régóta követem az úgymond VS-t, szóval nekem ez a házigazdától aki ért hozzá kicsit vicces, nem véletlenül vannak így sokan akik még régebb óta követik ezt a nagy Amd kálváriát vagy mese délutánokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés