Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Pont ez a lényeg. Bár nem sokkal több, de a Pascal sem csak egy Die-shrink.
A 480 pedig igencsak korrekt cumó, tudásban messze az összes többi piacon lévő cucc felett áll. Sanszosan viszont a régóta csak pofozgatott frontend nem bírt volna el egy lényegesen erősebb verziót.
"A következő fél évben még az is Pascalt fog venni, aki gyűlöli az NV-t, mint a sz.rt."
Senki nem szorít pisztolyt a homlokuknak, hogy váltsanak. Én piszok jól elvagyok a 290X "őskártyámmal". Kiegyensúlyozott, bika erős cucc, és minden lényeges technológiát tökéletesen támogat.Én semmi mantrát nem mondtam, se azt, hogy direkt "kivár". Egyszerűen csak azt mondtam, hogy nem dob piacra mégegy Fury-t, ami skálázódási gondokkkal küszködne. Szó se róla, jó kártya volt az, csak nem nyújtott annyit, mint amire a 4096 shader és piszokgyors memória alapján az ember számított volna.
A legfontosabb két területre hoztak most GPU-t. A P11-et belépő játékos gépekbe, illetve notebookokba, a P10-et pedig asztali ár/érték sweet spotnak. Egyikre se lehet panasz, szvsz.

(#25454) Pepeeeee: No, és ha már megemlítetted a shader modellt, azért azt is látni érdemes, hogy egyetlen shader model 6-ra felkészített kártyacsalád van legjobb tudomásom szerint, ami ma kapható a piacon, és az pedig a Polarisok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő