Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Solymi81

aktív tag

válasz Zeratul #25151 üzenetére

Nem akarom én etetni a trollt, de ha egyszer fogalomzavarban vagy valóságismereti zavarban szenved:

"A játékoknak nem a minimális gépigényét kell szem előtt tartani, mert akkor sokan ilyen téves következtetést vontok le belőle. Call of Duty Infinite Warfare minimális gépigényének a valóságtartalma a fórumozok véleménye alapján nem elég egy közepes minőségi szintre sem, hogy még közben elfogadható sebességgel is játszható legyen."

Talán nem a minimálistól kellene elvárni a közepes igényt, hanem az ajánlottól vagy kettő közöttitől.
    Az meg már más tészta ha valaki el is hiszi azt, hogy a készítők a mi érdekünknben csak is jól portolnak és optimalizálnak.

Amúgy nem is értem, hogy mit várt egy RX470 4GB-os kártyától. Az általa említett simán kipengethető 80-90K-ból már lehetett volna egy GTX1060 6GB / RX480 8GB is.
    Mondjuk a konfigja így az RX470-nel mehetne a "Hogyan NE építs konfigot FULLHD-hoz" topicba :D

A többi témánál is vicces a 4K-t meg i7-et mainstreamnek vizionálni. Max akkor ha valaki folyamatosan olyan körökben mozog ahol ez a mainstream vagy a 9gag-en nézegeti a "beléptem a pcmasterracebe" nevezetű önfényezéseket...

Bocsánat, ha kicsit erős voltam, de ne gondoljuk már azt, hogy mindenkinek a játék az élete meg ha játszik is, akkor meg a maximum kell neki. Vajh miért is fogy annyi konzol?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés