- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Zeratul #25151 üzenetére
Nem akarom én etetni a trollt, de ha egyszer fogalomzavarban vagy valóságismereti zavarban szenved:
"A játékoknak nem a minimális gépigényét kell szem előtt tartani, mert akkor sokan ilyen téves következtetést vontok le belőle. Call of Duty Infinite Warfare minimális gépigényének a valóságtartalma a fórumozok véleménye alapján nem elég egy közepes minőségi szintre sem, hogy még közben elfogadható sebességgel is játszható legyen."
Talán nem a minimálistól kellene elvárni a közepes igényt, hanem az ajánlottól vagy kettő közöttitől.
Az meg már más tészta ha valaki el is hiszi azt, hogy a készítők a mi érdekünknben csak is jól portolnak és optimalizálnak.Amúgy nem is értem, hogy mit várt egy RX470 4GB-os kártyától. Az általa említett simán kipengethető 80-90K-ból már lehetett volna egy GTX1060 6GB / RX480 8GB is.
Mondjuk a konfigja így az RX470-nel mehetne a "Hogyan NE építs konfigot FULLHD-hoz" topicbaA többi témánál is vicces a 4K-t meg i7-et mainstreamnek vizionálni. Max akkor ha valaki folyamatosan olyan körökben mozog ahol ez a mainstream vagy a 9gag-en nézegeti a "beléptem a pcmasterracebe" nevezetű önfényezéseket...
Bocsánat, ha kicsit erős voltam, de ne gondoljuk már azt, hogy mindenkinek a játék az élete meg ha játszik is, akkor meg a maximum kell neki. Vajh miért is fogy annyi konzol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- SkyShowtime
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest