Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #25081 üzenetére
GTX 1070-et nem veszek, ezt most már kivárom a VEGA videókártyák megjelenéséig. Középkategória ott is lesz és majd egy tipussal még nagyobbat veszek és akkor nem lesz csalódás. Várjunk csak, mintha eddig is ezt tettem volna...
Szóval most muszályból kénytelen leszek egy jóféle 8GB-os videókártyát venni, igy átlépve a bűvős 100ezres határt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ren Hoek #25081 üzenetére
Tökkéletesen elvagyok egy gtx 970-el FHD-ban. És még élsimítás is belefér igen sok kimaxolt játék mellé. Egyedül a forza horizon 3-nak kell high preset, mert a max egy gtx 1080-at is majdnem megfektet persze nem látványosabb semmivel! Így is rohadt jó érzés belehuppanni a lamborghinimbe ausztráliába, valami hasonló vadat álmodtam, akkor is egy aventadort vezettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest