Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
GTX 1070-et nem veszek, ezt most már kivárom a VEGA videókártyák megjelenéséig. Középkategória ott is lesz és majd egy tipussal még nagyobbat veszek és akkor nem lesz csalódás. Várjunk csak, mintha eddig is ezt tettem volna...
Szóval most muszályból kénytelen leszek egy jóféle 8GB-os videókártyát venni, igy átlépve a bűvős 100ezres határt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Tökkéletesen elvagyok egy gtx 970-el FHD-ban. És még élsimítás is belefér igen sok kimaxolt játék mellé. Egyedül a forza horizon 3-nak kell high preset, mert a max egy gtx 1080-at is majdnem megfektet persze nem látványosabb semmivel! Így is rohadt jó érzés belehuppanni a lamborghinimbe ausztráliába, valami hasonló vadat álmodtam, akkor is egy aventadort vezettem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval most muszályból kénytelen leszek egy jóféle 8GB-os videókártyát venni, igy átlépve a bűvős 100ezres határt.