- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek #24284 üzenetére
Ehhez a demóhoz szoftver sem ártana. Lehet nem véletlenül nincs, mivel komoly kutatások kellenenének ahhoz, hogy egy ilyen komplex alkalmazást összedobjanak, már ha egyáltalán most van ár erő.
Ezt az egész minden explicit apis forradalmat olyan szinten félreértetitek, hogy hihetetlen. Nem lesz holnap tánc meg zárcsökkentés, és nem kell rohanni a boltba az áemdé kártyákért. Ez az egész legfőképp a fejlesztés megkönnyítéséről szól, ami a felhasználóknak közvetetten előnyös.
A Cudára az AMD már válaszolt, elkészítette a saját fordítóját, amivel könnyen lehetséges a CUDA programokat futtathatóvá tenni a Radeonokon. Ez elég nagy pofon az NV-nek.
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #24284 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszett, néhány helyen " ...sokszor beszoptam már, sokáig védtem, hittem benne, olvastam párthű kiskatonaként szorgosan a fórumot, tech cikkeket stb... a sokszoros csalódás beleég az emberbe. Újra egységsugarú "hülye" leszek, aki beteszi a gépbe a motyót és játszik." már már Arthur Miller : Az ügynök halála mélységű, jót nevettem rajta, ( jó értelemben ) .
Teljesen igazad van, csak jót tesz, hogy felébredtél végre a szugerációs transzállapotból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest