Hirdetés
- hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

schawo

üzenetére
						Ez alapján úgy tűnik a 470 nem támogatja rendesen a Vulkant, elvégre ha valamiért lassabb csak a HW miatt lehet: [link] "Ha jó
DX12-esVulkan élményt akarsz, akkor törekedj ilyen hardvert venni, vagy használd a DX11 módot."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Tudom, nekem is lassabb és még akadozott is közben a public verzió (ahogy utólag láttam Vulkan alatt is csak egy magot terhel leginkább), csak korábban a szintén megkérdőjelezhető minőségű "miért lassabb a DX12 mód" kérdésre ez volt a válasz.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)