- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Igy van, én speciel még lusta voltam kiadni lovét egy uj tvre (led full hd) de pár helyen azért láttam hogy, hogy néz ki egy full hds tv-n egy hd adás, hát mit mondjak kurv@ jo éles és szép
Szerintem egy konzolon mikor 4-5 méterre ülsz a fotelben nem lehet tul vészes a full hd vagy 900p, biztos meg lehet látni de aki játék élményért nyomja a gémet az biztos el lesz vele igy is.
Persze sokan vannak akik msi afterburnerral játszanak és a napi 1-5 óra játékbol fél-2.5 órát a képernyő sarkába van a szeme hogy épp kihacsaje és mennyi vram fogy.
Bármilyen hihetetlen sokan csak "simán" játszani szeretnek.
Saját példám ps2 nfs mw, joval kockásabb volt tv-n de nagyon jol elvoltam vele.
Pl 2: Öcséméknek felrakok egy játékot és nem állitom be nekik a grafot mert elfelejtek belépni, ugy játszanak vele alapon és mikor meg kérdeztem hogy igy nyomtátok ? -Persze válvonogatás. Magyarul k. leszarják
Csak játszanak.(#2097) Abu85 Értem.
-
Locutus
veterán
És akkor most az AMD hardver mégsem váltja meg a világot benne?
Ettől volt hangos a sajtó egy évig, hogy úgy kenterbe verik majd a PC-t, hogy ríni fogunk mint a kölkesmenyét.Erre most ugyanott tartunk, ahol az előző generációval. Egy centivel se előbbre. Egy átlag középkategóriás PC színvonalát (se) tudja felmutatni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest