- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Zeratul #20910 üzenetére
Oké, akkor legyen így, ettől függetlenül még mindig 2 éves és elavult cucc 12-ben, ehhez képest jól tartja magát még ha erőből is, 2 év alatt illett volna valami ütősebbet összedobni szerintem, bár akkor minden erősebb lenne.
Ez van, visszafogja a fejlődést és érdekes módon ami jól optimalizált cucc PC-re az nagyon szép és nagyon jól is megy, kb értelmét se látom a Dx12-nek de terjedjen el, valamire csak jó lesz, a Quantom Break jó szar is lett még az új javított kiadása is.
(#20911) mlinus
Nekem megvan a Store-os, és minden beállításon minden felbontáson ocsmány, de cserébe eksön közben nincs meg a 60fps, igazi forradalom volt ez.(#20909) Keldor papa
Én csak pár éve olvasgatom ezt, aztán valamiért nem akar ez összejönni de még most se.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Synology NAS
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest