- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Zeratul #20910 üzenetére
Oké, akkor legyen így, ettől függetlenül még mindig 2 éves és elavult cucc 12-ben, ehhez képest jól tartja magát még ha erőből is, 2 év alatt illett volna valami ütősebbet összedobni szerintem, bár akkor minden erősebb lenne.
Ez van, visszafogja a fejlődést és érdekes módon ami jól optimalizált cucc PC-re az nagyon szép és nagyon jól is megy, kb értelmét se látom a Dx12-nek de terjedjen el, valamire csak jó lesz, a Quantom Break jó szar is lett még az új javított kiadása is.
(#20911) mlinus
Nekem megvan a Store-os, és minden beállításon minden felbontáson ocsmány, de cserébe eksön közben nincs meg a 60fps, igazi forradalom volt ez.(#20909) Keldor papa
Én csak pár éve olvasgatom ezt, aztán valamiért nem akar ez összejönni de még most se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest