Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaja, így van, a 460, a 660, és a 760 is mind-mind hatalmas szívás volt. Meg előtte a 9600GT, 7600GT, a 6600GT. Oh wait
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 2GB-os 960 valóban gyorsabban fog avulni, és pont ezért volt jó döntés az 1060-nál skippelni a 3GB-os verziót. Nagyon kíváncsi leszek, mikor lesznek vele "gondok", "mert csak 6GB RAM van rajta", de vszleg nem mostanában.
-
törölt tag
Azért 1080p-re bőven, de még úgy ahogy 1440p-re is elég lesz az a 6GB ésszerű kompromisszumokkal. Ami engem zavar, hogy kijött a 480 és az 1060, és 95e Ft alatt nincs új középkategóriás kártya jelen pillanatban. Annak ellenére, hogy tudom, hogy ez a forint gyengeségének és a remek 27%-os áfának köszönhető javarészt, azért elég meredek.
-
mcwolf79
veterán
Ott ahova ezt a kártyát szánják (középkategória) a kompromisszum nem újdonság.
Valszeg abban a grafikában amit ez a VGA kipumpál nem a VRAM lesz a szűk keresztmetszet.Még felrémlik régebben (is),mikor a harmatgyenge GPU-kat csillió VRAM-mal szerelték. És volt olyan réteg ,amelyik ezt be is vette.
Emlékszem volt kollegámnak nem tudtam, megmagyarázni, hogy rásóztak egy xar VGA-t ,mert hiába mondtam neki hogy GPU-ja harmatgyenge, csak azt tudta hajtogatni, hogy "hádde 512-es a kártya"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)