Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
huskydog17 #12364 üzenetére
Nem zárták le a házakat, ugyanúgy be lehet menni, mint Unityben, de persze nem mindegyikbe. Grafika kb ugyanaz, mint az Unity, nekem ez mégis sokkal jobban tetszik, más a hangulata. Jól fut a játék, nincs vele gondom, persze a 4xMSAA még a 980Ti-vel is felejtős. A 30fps limitről nem tudok nyilatkozni, de ha feltolom ULTRA 4xMSAA+FXAA-ra, akkor érezhető az akadás, de akkor is még 40-50fps van, 2xMSAA-val már 60 felett vagyok, és érzetre sokkal simább is, szóval nem tudom. Talán ez is ilyen urban legend by Abu, nem ez lenne az első eset...
Amúgy meg nem is érdekel az egész, mert maga a játék nagyon jó lett, szerintem.
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #12364 üzenetére
Ez mondjuk a konzolos verzióból van szóval gondolom az egész játék a konzolok képességeihez alkalmazkodott. Hogy ez a PC-s verziót mennyire befolyásolta majd meglátjuk, képek alapján nekem nem tűnik csúnya játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest