- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1672 üzenetére
vegyél egyet azt csináld meg magadnak mondtam már én azért nem fogok telepítgetni hogy bizonygassak vad idegen embereknek vagy gyerekeknek hogy miben hiszel. Elhiszed vagy nem mindenki saját döntése
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.
Ez a topik meg az amd és intelről szól nem hogy ki mennyire tudja tuningolni meg milyen lapja meg alkatrészek vannak a gépében. Utoljára linkeltem egy yutubos linket pl a 3900x és a 3950x mennyire elmarad a játékoknál és senki nem válaszolt rá hogy a sok magnak akkor mi értelme is van és mennyire van kioptimalizálva a cpu játékra sok maggal ,mert utoljára még valaki azt írta hogy majd elfogy a pár játékban
Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 7
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest