Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
vegyél egyet azt csináld meg magadnak mondtam már én azért nem fogok telepítgetni hogy bizonygassak vad idegen embereknek vagy gyerekeknek hogy miben hiszel. Elhiszed vagy nem mindenki saját döntése
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.
Ez a topik meg az amd és intelről szól nem hogy ki mennyire tudja tuningolni meg milyen lapja meg alkatrészek vannak a gépében. Utoljára linkeltem egy yutubos linket pl a 3900x és a 3950x mennyire elmarad a játékoknál és senki nem válaszolt rá hogy a sok magnak akkor mi értelme is van és mennyire van kioptimalizálva a cpu játékra sok maggal ,mert utoljára még valaki azt írta hogy majd elfogy a pár játékban
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.