Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
na most itthagytam pár óráig a gépet míg tanultam, szóval semmit nem csinált csak töltött le :) És mikor visszajöttem ezek voltak a hőfokok:
alaplap: 25
proci: 42 -
A_ScHuLcZ
addikt
Na most újraindítottam a gépet és meghúztam.
jelenleg 3000-es fordulaton megy a cooler: emellett:
proci: 52 fok
alaplap: 32 fok
mindez terhelés nélkül
azért adtam a memónak több feszkót, mert haverom aztmondta annak se árt -
A_ScHuLcZ
addikt
ja és a cooler most 2100-on megy
-
A_ScHuLcZ
addikt
most alapórajelen megy és az alaplap 30 fokos, a proci meg 54,5
magas? nekem most van elősőzr amd-m de úgytudtam 60-ig még nem magas, bár terheletlenül tényleg magas egy kicsit -
A_ScHuLcZ
addikt
666: meghalni? alapórajelen nincs vele semmi baj. Milyen 2500-asról beszélsz, ezt így nem kérhetem a boltba hogy olyat adjanak mert akkor egyből rájönnek hogy tuningolni akarom és nem adnak rá garit....
Memóriaterheléses próbát csináltam már, egyszerre futtattam a battlefieldet és az nfsu-t, és akkor csak 333-on mentek a memóriák, de nem kapcsolt ki a gép -
A_ScHuLcZ
addikt
Van egy problémám:
Konfig: NF7-S alaplap, 2400+ Athlon XP, Hynix 512 Dual DDR 400MHz (2x256)
Kb 3 hónapja vettem a gépet. kezdettől fogva fel volt húza és az első 1-1,5 hónapban nem volt semmi baj vele. Ezután kezdett el szórakozni most meg már tiszta ideg vagyok tőle. Felhúztam a procit úgy hogy a memóriák 400-on menjenek (11x200-ra raktam a szorzót, eredetileg 15x133. A feszkókat így állítottam át: proci: 1,675->1,85, memória: 2,6->2,8, chipset: 1,6->1,7).
És mostanában mindig kikapcsol magától a gép, elkezd vinnyogni, gondolom valami alaplapi védelem kapcsolja ki. Eleinte azthittem azért mert túlmelegszik, de mostmár úgylátom hogy tévedtem.
Próbáltam egy játékkal ami használja a procit rendesen:
Előszőr 2500-on ment mellette a cooler, betöltésnél kikapcsolt a gép.
Utána 3500-ra raktam a coolert és megnéztem hogy mielőtt elkezdtem játszani még csak 51 fokos volt a proci, 10 másodperc alatt nem melegedhetett fel 75fokra, ugyanis megint kikapcsolt.
Azon gondolkozom most hogy ez mitől lehet és hogy lecseréljem-e 2500-as bartonra (mindenképp húzni akarom!), de a bartonról meg azt hallottam, hogy kicsit több feszkót eszik, tehát jobban kell hűteni még ha pont ennyire húzom is, (pont ilyenre akarom, azaz 3200+-ra) ez igaz?
Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Jövedelem
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest