- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Halkan teszem hozzá, én abba a kis számú csoportba tartozom, aki kifejezetten értékeli, ha az "ultra" grafikai beállítás nem a "ma hardverének" szól.
Ha már egyszer megvettem a játékot, akkor nálam az egy óriási plusz, ha hagynak benne "tartalékot", hogy esetleg 4-5 év múlva újra elővéve egy friss vason is lehessen még rá képminőséget pakolni, és ne az legyen az ember benyomása, hogy ez bizony már szörnyen néz ki.
Ilyen volt annak idején a Crysis is, és a GTA4 is, mindkettőt szidták megjelenéskor, mint a bokrot a max gépigény miatt, mégis mindkettőt tudtam játszani egy akkori erős középkategóriás vason kicsit visszavéve, de pár év múlva komolyabb gépen elővéve is még bőven tudtak újat mutatni, mivel a grafikai beállításoknak szerencsére nem a megjelenéskori hardverek képességeinél volt a vége. -
KillerKollar
őstag
4K 120 fps-el talán nem, de szerintem a 4K 60 illetve az 1440p 144 egy kellően erős proci mellett egy 1 milliós kártyánál már elvárható. Még a Crysis idejében sem voltak ilyen drágák a videókártyák mint most, még inflációval arányosítva sem. Szerintem amúgy ez mindenhol így van, ha valaki megvesz 50 millióért egy full extrás S mercit, akkor joggal lehetnek komolyabb elvárásai az autó felé mint ha valaki 5 millióért megvesz egy Suzukit. De mondom, itt nem csak a felső kategóriáról van szó, ha a felső kategória nem képes max grafika mellett normális framerate-et produkálni akkor a közép/alsó kategória sem képes butítottam grafika mellett. A 6500XT 125-130ezer forintba kerül, az RX 480 2016-ban ennél olcsóbb volt és az a kártya hasonlóan erős, PCI 3.0-ás gépben pedig el is veri az 6500XT-t. Értem én, hogy infláció, de aki 2016-ban 100-150ezer között vett egy RX 480-at, az szerintem jogosan várhatja el, hogy 2022-ben ugyanennyi pénzért vagy hasonló összegért jóval erősebb kártyát tudjon venni tekintettel arra, hogy a játékok jóval gépigényesebbek lettek. Arról nem is beszélve, hogy az RX 480-ból de még az 5500XT-ből is volt 8GB-os változat.
Cyberpunk 2077-ben 1080p LOW-on nincs meg a 30 fps sem, nem hogy a 60.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest