Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz Archttila #13131 üzenetére

Már csak azt nem értem, hogy tud ilyen jó késleltetést, mikor az én elvileg atom jó Bdie-om, 3600/1.48v-on (ez alatt instabil), dram calc által belőtt összes értékkel tud ilyet, vagy még picit rosszabbat is talán.
    Tudom, szinte semmit nem jelent, csak dühít, hogy direkt arra gyúrtam, hogy ki tudjam maxolni, aztán ne..

(#13135) sati
    Magánvélemény, de szerintem nincs. Olyan komplex módon működnek már ezek a CPUk, hogy 1-1 érték állításával erősen kétlem, hogy jót tudsz tenni. Sokkal jobban tudja ő magának beállítani, sok paraméter együttes monitorozásával/állításával. Ugyan ez a véleményem az allcore OC-ról is, szerintem csak abban az esetben van értelme, ha valami munka feladat miatt nyersz vele, de akkor meg a stabilitást kockáztatod, szóval még ott sem.

A custom power plan is egy komplex dolog, és még csak viszonylag kevés dolgot is csinál, de jó sok tudnivaló van mögötte (már az elkészítésében).

Szóval szerintem így random módosítani 1-1 értéket (mint feszültség offset) nem sok értelme van.

Új hozzászólás Aktív témák