Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luskan
tag
Köszi! Ezekre a lapokra figyelni fogok.
Utóbbi 3 alaplapom Asus volt és beváltak. Szerintem maradok a márka mellett.
-
Luskan
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy Ryzenes konfigon (R5 1600 a kiszemelt). Ha a tuning nem érdekel, akkor érdemes A320-as chipseten gondolkoznom? Ahogy elnéztem a B350-es felszereltséget, nem ad olyan extrát amit kihasználnék. Van itt a fórumon valakinek tapasztalata az A320-szal?
-
Luskan
tag
Köszi a tanácsokat! A jelenlegi adatlapos konfigomból, csak a processzort és alaplapot tervezem cserélni. A ramom egy előző gépemből maradt meg, 2133MHz-es. Az iGPU nem szempont, hogy legyen. Jobban szeretem a kicsi videó kártyákat, mert van 1-2 játék amivel elszórakoztatom magam. Szerintem nem várom meg az R3-as AMD-ket, főleg amióta tudom, hogy ott is lenne egy kihasználatlan IGP-m.
-
Luskan
tag
Szerintetek megéri várnom az év második felére, hogy kijöjjenek a 4/4 és 4/8 processzorok? Nagyon vártam az AMD-t (és tetszik is), de már unom a várakozást. És nem is bízom bennük, hogy ne csúsznának megint 3-4 hónapot. Meg azt sem látom, hogy terveznek 20-25K körüli processzort kiadni. Itthon keveset dolgozom, úgyhogy ide nem kell olyan erős gép. Egy G4560-at néztem ki korábban következő konfignak.
-
Luskan
tag
-
Luskan
tag
Kiváncsi leszek, hogy az R3-asok mennyivel lesznek a 65 wattos TDP class alatt. Kicsi a házam, minél egyszerűbb hűtés kell majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest