- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Ryzen refresh mikorra várható?
-
lemusz
addikt
1200 / 1300X tulajt keresek, akinek megvan a cs:go és hajlandó lenne egy specifikus tesztre a kedvemért! Persze más tulaj is elvégezheti, de a 4c/4t-s modellek érdekelnének elsődlegesen.
Az érdekelne engem, hogy 4Ghz környékén (ha éppen 3,8,-on vagy 3,9-en használod nembaj) járatott procival cs:go-ban a jól ismert benchmark mapon 720p-ben (1280x720) very low 3D beállítások mellett (fps_max "0" konzolba) milyen eredmény jön ki? Hálás köszönet annak, aki elvégzi és megírja az eredményt.
-
lemusz
addikt
válasz
SECTORnooB #16106 üzenetére
Azért egy bolti eladót nem neveznék IT-s emberkének...
-
lemusz
addikt
válasz
OutSider17 #15980 üzenetére
Hol a kép?
-
lemusz
addikt
válasz
tomaszka88 #11933 üzenetére
Persze.
-
lemusz
addikt
Ryzen 3-asok is forrasztottak lesznek vajon?
-
lemusz
addikt
Ez a kép az ipon áprilisi tesztjéből van, azt írták pár hét múlva újra tesztelik, de nem láttam frissebbet. Valaki tudna mondani valamit AIDA memóriakésleltetés értékekről mostanság, hogy már átestünk pár bios frissítésen? Köszi.
-
lemusz
addikt
válasz
Szeszkazán #10782 üzenetére
Szívesen leváltanám már az Ivy konfigomat egy R5 1600-ra vagy akár csak egy R5 1500X-re is, de sajnos ezek a memóriaárak NEMet parancsolnak nekem. Mert akkor már ugye a 8 GB-ot is 16-ra illene cserélni, ami ma nem kis pénz, főleg a 3000+-os darabok. Látom hogy dupla áron mennek az egy évvel ezelőtti áraikhoz képest, így belső disszonanciám támad, hogy ha ennyiért megvenném őket, akkor át lennék verve, meg lennék károsítva. A másik dolog, hogy ha mégis cserélnék és jóárusítva hozzá jutnék egy R5 1600 + olcsó B350 lap + 16GB ram trióhoz, akkor is ez a 130 ezres tétel hozna-e nekem annyi előrelépést, hogy minden kétséget kizáróan úgy érezzem megérte? CSGO-val és PUBG-vel játszom (nem streamelek, nincs semmi háttérben futó szösz), előbbi szereti az egyszálas teljesítményt és csak 4 szálat tud kezelni, utóbbi még nagyon optimalizálatlan de valószínűleg örülne a több magnak/szálnak. Hétköznapi felhasználás terén SSD mellett éreznék-e különbséget? Nem tudom, nem vagyok teljes mértékben meggyőződve. Nah mind1, sorry a hangos gondolkodásért.
-
lemusz
addikt
válasz
Naturalist #10780 üzenetére
+ Ha már streameli is az ember a játékát, akkor nem is olyan jó az az i7...
szerk.: jah igen, ugyan ezt a vidit láttam tegnap.
-
lemusz
addikt
válasz
Apucy01 #10728 üzenetére
Ezt az infografikont elnézve 2018 ősze, ha felpörögnének a dolgok és éleződik az intel-amd verseny talán nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nioh 2 (PS4)
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest