Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NdrewSunix #25690 üzenetére
Csak néha elgondolkodom hogy ezért szaggat be nagyon nagyon ritkán az adott játék, vagy azért mert szr az egész játék szoftver
-
válasz
NdrewSunix #25688 üzenetére
Van aki tuningol, én pedig ellenkezőleg
Kevesebb fesz kevesebb hőNem mintha, amúgy 60fok fölé menne a proci 1.3v-nál terhelés alatt
És nem mintha ki lenne használva, főleg nem 100%-on nonstop.Most ez jött rám, így ezt próbálgattam
-
válasz
kaszas19 #25684 üzenetére
Hát most úgy fut, de továbbra sincs gondom a netezéssel, bár valami apró hiba lehet az alacsony fesszel, mert néha vissza esik 97%-ra a proci használat, vagy ez a teszt sajátossága?
Bár meguntam, szerintem ezek nagyon jó értékek, nekem tökéletes, most már csak használom. Ha a saját felhasználásomba nem jön ki hiba, akkor örül a majom a farkának
Szerintem ekkora terhelésnél, ilyen fesz és hőmérséklet mellett #1
-
-
válasz
NdrewSunix #25676 üzenetére
Nem, nincs tuning csak a feszt vittem lejjebb ahogy korábban többször leírtam
Minden gyári csak a CPU fesz kisebbNh d14 CPU hűtő
-
-
válasz
NdrewSunix #25659 üzenetére
-
1.05v nál járok, és 1 óra hibátlan pubg-ben
-
válasz
Pro!Petya #25617 üzenetére
(#25616) kaszas19@ Én is az alja feszt keresem, engem nem izgat a tuning, minél kevesebb fesz annál kevesebb hő, ez számomra fontosabb, úgy sincs kihasználva
(#25617) propetya85 @ Akkor nem létezik olyan teszt ami minden hiba lehetőséget kizár?
Ramot nem akarom húzni, elég nekem a 2667Mhz, 1.2v-on -
-
-
-
-
-
válasz
Beretvás #25511 üzenetére
1.2v 1600x Mortar lap
Eddig 1.3v alatt minden beállításon kifagyott, már Windows betöltés alatt
Most rá próbáltam megint mert rájöttem hogy felesleges nekem a tuning ilyen erős proci mellett
Most alap órajelen 1.2von simán indult és Aida 64 stressteszt is futott gond nélkülÉs semmi változás nem történt
Érdekes dolgok ezek
-
Na most bezzeg fut 1.2v-on, eddig a windows sem töltött be, és semmi változás nem történt
Ki érti ezt
Biztos más áramok folynak
Vagy jön a választás50fok terhelve, szerintem brutál jó
-
Cnqtol függetlenül rosszul írja
Pedig emlékszem hogy korábban jól írta, de az lehet hogy meg Giga lap voltMi a különbség az xmp 1 és 2 között? Vagy csak én magamnak állíthatok beállításokat és menthetem el?
Szerk: Aida 4Ghz-t ír
8másodperc alatt hibát dob az aida stress teszt, úgy látom ez nem jó neki 1.35V mellett
-
Mitől lehet hogy Mortar biosban felvettem 4GHZ-re a procit, de windows alatt csak 3.6-ot ír?!
-
Minden úgy van beállítva ahogy kell, de egyszerűen nem megy
Inkább aggasztó hogy folyamatosan dobálja hogy bedugtam egy kábelt és kihúztam bedugtam kihúztamHa letiltom eszközkezelőben akkor abbahagyja
-
-
-
Egyelőre még csak gondolkodom hogy direkt szívat az élet vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok
Nem jön ki sehogy jack-en hang a mortar-ból
Sőt, ha nincs bedugva jack kábel is néha feljön a kis ablak óra felett hogy kábelt dugtak be, kábelt húztak ki -
-
Mortarban már sehogy nem lehet 1.3v alá menni? Proci
-
-
válasz
--Disztroj-- #25076 üzenetére
Sokkal kevesebb erőforrás kell a 7nek
Játékok szebben futnakSokkal jobb szerintem
-
-
-
Nem tudom hogy a windows 7 + ryzen kombó miatt van -e de tök alap programok telepítése nem megy végbe, elkezdődik és csak áll és áll és áll
-
-
-
-
válasz
enginev3.0 #25014 üzenetére
Megoldódott, user fail volt
-
Egyelőre nincs szerencsém mert be sem kapcsol a lap
Csak fekete képernyő fogad
Ventik pörögnek
-
-
-
-
-
-
válasz
--Disztroj-- #24869 üzenetére
350 Gaming 3 mal én most szívok telibe
Küldöm is vissza -
-
-
-
-
válasz
bandika0626 #24804 üzenetére
-
-
-
-
-
Mekkora egy rakás fos ez a BIOS
Akármit állítok és elmentem egyből fekete halál lesz egy játszhatok ha két láb összeérintésével -
-
Az milyen future hogy felugrik a proci hőfok 35 fokra majd megy folyamatosan vissza 26-ig, megint 35fok megint csökken, és ezt játssza szüntelen
A CPU venti sebesség is
-
-
-
Persze próbáltam
Egyelőre csak a BIOS chip egyes és hatos lába összeérintése Mukodik, de így meg nincs kép, ezekszerint azért mert nincs ami képet alkosson (ezt nem tudtam) viszont ha meg bele rakom a videokártyát akkor megint semmi eletjel
Újraindítással nincs gond, simán indul és Betölt a Windows
Sikerült az x4es pcie portban beindult
Mik vannakBIOS chip 1 és 6os lábak összeérintése hivatalosan is Mukodik
-
válasz
enginev3.0 #24619 üzenetére
Nem értem
Mukodik
Betölt a Windows, de nincs kép alaplapi kimeneten
Az egér Bill és hálókártya megy, ram CPU dolgozik mert írja a billentyűzetHa meg videokártyát rakok bele egyből halott lesz mint azelőtt
-
-
-
Akkor mégis mi az nyjának van dual BIOS ha nem az ilyen esetre?
Itt a hármas megoldás az lenne hogy az egyes és hatos lábakat összezárom, amíg be nem indul a BIOS? [link]
-
-
Próbáltam
Nem egy percre, 10 percre ki venni az elemet de semmiPróbáltam azt is hogy csavarhúzóval összeérintem a cmost, úgy se semmi
-
válasz
enginev3.0 #24609 üzenetére
Istenem mindjárt összetöröm
-
-
válasz
SECTORnooB #24605 üzenetére
-
válasz
SECTORnooB #24603 üzenetére
Akkor egy hülye kérdés
Gaming 3 lapon a cpu feszt hol tudom állítani?
Illetve ha esetleg nem akarok tuningot, akkor mennyire bírom levinni a feszt? Mi az átlag aminél még nincs gond? Csak hogy ott kezdjem a próbálgatást
-
-
-
Hogy és mennyire tudom visszább venni a feszültségeket? Ha nem akarok semmi tuningot
-
válasz
Alvin_ti4200 #24121 üzenetére
Egy ventilátor okozta a hibát, lehúztam és már jó, pedig még csak nem is alaplapra volt dugva, hanem molexre
Most 3000-ren megy a ram és 3.8Ghz-n az 1600x
-
válasz
enginev3.0 #24114 üzenetére
R_cmost is rövidre zártam de hiába, más ötlet?
-
válasz
Alvin_ti4200 #24110 üzenetére
Megpróbáltam és most nem indul be a gép
Fekete képernyő, forgó ventik semmi reakció
Már kivettem a BIOS elemet de semmi -
Giga alap BIOS beállításokon érdemes valamit változtatni?
-
-
-
-
-
Sziasztok
Segítsetek kérlek szépen
Ryzen 1600x és GIGABYTE AB350M-GAMING 3 mellé kellene nekem alza.hu kínálatból valami ram
8GB max 33ezer forintig
Tuning nem érdekelNem merek egyedül választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest