Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Nekem ez a játék egy i5-ös Sandy Bridge CPU-val és egy GTX 780-al nem sokszor nézett be 60 FPS alá, maximum akkor, ha a grafikai opciókon belül beállítottam neki egy 8xAA-t. Mindez 1080p-re értendő, legmagasabb grafikai beállítások mellett. Jelenleg egy GTX 1070-et használok ugyanezzel a 4,2-re húzott 2500K-val, viszont a játékot VGA csere után még nem néztem meg, de elképzelhető, hogy ma megpróbálom ezzel az összeállítással is.
Viszont az hozzátartozik az igazsághoz, hogy a játék elejéhez volt szerencsém (úgy kb. 5 órám lehetett benne), szóval, ha később lesznek benne olyan helyek, ahol eléggé megcsappan az FPS szám, akkor nem szóltam.
-
Rasiel
senior tag
Pontosan.
AC BF-el, illetve a TR-el is szoktam játszani mostanság, mindkettő bőven beéri a jelenlegi i5-ömmel.
(#141) HavocS: Igen, én inkább az utóbbi táborba tartozok, ergo szeretek hosszú távra tervezni. A jelenlegi második generációs i5-ömről mindenképpen egy komolyabb ugrást szeretnék, amihez majd nem kell hozzányúlnom több évig.
Az hogy a választásom az AMD vagy az Intel oldalára fog esni, azt majd még a jövő eldönti.
-
Rasiel
senior tag
Viszont ne a Watch Dogs 2-ből induljunk ki! A játék első része is problémás volt, nagyon sokan panaszkodtak komoly konfigokkal is, hogy autóvezetés közben többször megakadt a játék. Erre megoldás volt az, hogy lejjebb kellett venni Ultra-ról a textúrák minőségét, valamint egy 6/12-es Intel i7-es CPU tudta teljes egészében megoldani ezt a problémát. Watch Dogs 2 esetében pedig a látótávolság visszavétele sokat tud dobni a teljesítményen.
(#132) -Solt-: Városban nő meg leginkább a CPU igény a WD2-ben. Tény, hogy az átlagnál CPU éhesebb a játék, de bőven nem kevés neki a szóban forgó 6700K.
-
Rasiel
senior tag
Igazat kell adjak carl18-nak, pl. a Watch Dogs 2 is eléggé CPU-igényes játék, egy 4/8-as i7-et is szépen tud dolgoztatni.
(#124) schawo: +1. 1080p-ben, 4xMSAA, Very High/Ultra beállításokkal közel sem lesz ekkora különbség a GTA V-ben két felsőkategóriás CPU között, hiába rendelkezik az egyik több maggal, illetve szállal. Ilyen grafikai opciók mellett pl. a 7700K és a 6900K között is minimális FPS tekintetében az eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- Intel Core i5-4590 3,3 GHz (SR1QJ) LGA 1150 négymagos processzor
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó Intel Core i5-14400 (14. Gen) dobozos processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest