Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hali!
Egy 1700-es ryzent szeretnék majd a gépbe venni. Egy
AdataCrucial 8 gigás modul van benne (2133 mhz) majd ebből menne még egy bele hamarosan. Olvasgattam olyat, hogy a ryzenek a ramokra érzékenyek.
Na most nekem azt írja a támogatási lista, hogy benne van a tesztelt ramokban a ram.
Akkor ez így jó?![ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Enter65 #20797 üzenetére
Asrock A320-HDV. Ebbe menne. Semmi tuning, a lapkészlet sem tudja, én nem értek hozzá, meg nem kell nekem a tuning. Sem a ram tuning. Alapon van hagyva minden.
Akkor ez sem érint engem, mert nincs 2666-os ramjaim, vagyis egyelőre nem lesznek.
Köszi!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Beretvás #20801 üzenetére
Mint például mennyit? Mert ha legalább 25-50%-ot, már dobom is ki az ablakon.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Beretvás #20803 üzenetére
A lapom nem tudja csak a 2667-et fogadni. Tuning nem játszik, a 10-15% meg nem fűt fel. Szerintem az még nem olyan nagy dolog. Mert ha egy játékban megy 60 fps-sel, akkor nyerek 66-ot. Na bumm. Nem érdekel.
Következő 10 évre meg lesz a gépem a több hidegen hagy. (mint az előző amd gépem, ha kiszolgál, akkor egy szavam se lesz rá)"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #20806 üzenetére
Mire gondolsz? CrossfireX!? Plusz 2 memória foglalat?!
A crossfirex megint nem fűt fel, mert volt sli-s gépem, szívás volt vele. Egy rx560 (570) megy a gépbe, egy ryzen 7 1700 (ár-értékben ez a legjobb proci most az amd-nek ahogy olvasgatok) 16 giga ram, vízhűtő megvan már a procira, m.2 ssd-n van a renszer és még egy 500 gigás ssd megy a játékoknak. Minden másra ott a 2x2 tb vinyó egy nasban.
A játékok, amikkel játszom az RBR itt van mivel, race 07, Batman játékok, pubg (majd ha lesz gépem hozzá )
cod széria. Az új játékok meg nem tüzelnek fel sajnos...
Ha meg mégis kell játék, ott a 360 kinecktel és 12x játékkal... Szóval nekem szerintem elég lesz ez a kis gép, de ha tudsz mondani olyat, hogy megéri másik lapot venni, akkor hallgatlak."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Beretvás #20808 üzenetére
Az előző gépben is 4 darab volt és 4x1 giga volt benne....
Amúgy meg a 16 giga ram egyelőre elég lesz szerintem. Ha nem, akkor is maximum 32-őt tudok bele rakni. Ha az nem elég, akkor ott már más lesz a baj...(#20810) Johni5: Áh, kizárt. Nem oylan lapocska ez.
-
nagyúr
válasz chopin42 #20812 üzenetére
Már megvan a lap és egyelőre nem fogom cserélni.
Igen, kompakt hűtés van a procin + 5 db 12-es venti van a gépben.
Az asrock ab350-nek sincs hűtve...
Na mindegy, lapot nem cserélek. Ha meg az 1700 nem menne bele, akkor meg nem lenne támogatva ez miatt, amit írtál... Ha meg megdöglik, akkor gari, vagy akkor egy másik. Egyelőre ennyi. Meglátjuk majd mi lesz."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz hokuszpk #20817 üzenetére
Én is erre tudok gondolni, hogy nem hiába nem támogatja az 18xxx sorozatot, mert azok már 95 wattal bírnak, nem 65-el.
-
nagyúr
válasz #95462144 #20869 üzenetére
Én írtam most az Asrock-nak. A 4.40-es bios update-tel nem látja az m.2 sata ssd-t.
-
nagyúr
válasz wassabi11 #20930 üzenetére
Amd töröl, kikapcsol, kiszed, nvidia betesz, bekapcsol, driver telepítés. Majd fordítva is így legyen és akkor lesz a jó.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Knobber #21186 üzenetére
Nálam még a 4.40-et sem javították, mert update után nem látja az m.2 ssd-t a lap. A 3.40-el meg igen.
Ment nekik a feedback.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Knobber #21219 üzenetére
Táp?! Próbáld meg egy másik táppal.
Nekem egyszer olyat csinált, hogy kikapcsoltam a gépet és egyből bekapcsolt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Tamyra #21428 üzenetére
Srácok, ryzen 5 1600 elég ma játékokra? Egy rx 560 4 gb menne mellé 16 giga rammal...
Nem hiszem hogy nekem az 1700-es kellene. Nem vágok majd játék alatt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Beretvás #21434 üzenetére
Még nincs meg. Egyelőre egy 950-es van egy r7 260x társaságában. De még áldozok rá annyit, hogy egy ryzen 5 legyen legalább benne egy erős vga mellett. 10 évig nem akarnék hozzá nyúlni mint az előző konfighoz...
Jah, meg a ram (másik 8 giga) hétfőn, vagy kedden jön meg így 16 giga lesz mellette majd. Az ssd meg adott."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #21436 üzenetére
Amikkel én játszom, meg amire kell nekem elég lesz. Az új játékok nem izgatnak mert 0 tartalom van benne, űber grafikával felnyomva...
Szóval nem szóróm bele a pénzt.Ez előtti konfig s939 7850BE proci. 4 giga ram, 4670 volt. Az is kihúzott 10 évet.
(#21437) hokuszpk: Hát remélem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ma megjött a másik 8 gb ram is, így már 16-tal nyomom. Lassan jöhet az 1600, meg az rx 560...
-
nagyúr
válasz Milka 78 #22720 üzenetére
Ha nem vagy benne biztos, akkor kérj bios frissítést, (lásd pécéiksz) és akkor tuti menni fog.
-
nagyúr
Megrendeltem én is a ryzen 5 1600-ot. Csütörtökön meg is jön. Sajnos kénytelen voltam most, kúsznak felfele az árak... Most még 54-ért elcsíptem, de valahol már 60 felett van...
-
nagyúr
válasz BenceShearer #23177 üzenetére
Szerintem hanyagold az MSI-t de ez személyes vélemény. Inkább egy asrock, vagy asus, mint az msi.
-
nagyúr
válasz BenceShearer #23181 üzenetére
Milyen restartok? Nekem nincsenek. Béta bios-szal használják?! Azzal lehet.
Mi a baj vele. Én még a régi alaplapokat ismerem tőlük, amik sorra mentek tönkre. Ismerősnek volt bolt és nagyon sokat visszahordatk neki. Akkor a giga lapokkal nem volt baj. Most sem vennék tőlük. A bios támogatás is nyögve nyelősen megy nekik ahogy olvasgatom. De te tudod. Ha veszel, veszel, abból is ki lehet fogni rossz deszkát, meg az asrcokból is. Szóval eldöntöd. Nekem nem kellene tőlük lap. Sem vga.
Inkább egy gigabyte mint msi. Mondjuk az utolsó am2-es lap giga volt nekem, semmi bajom nem volt vele, még most is megy, pedig több mint 10 éves.
Na mindegy, eldöntöd."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Kőkemény rendszer. Bár én egy vegát hozzávágtam volna, hogy minden amd legyen...
-
nagyúr
válasz tankos50 #23756 üzenetére
Hi
Az alapla gyártójánál nézd meg, hogy a ramok a támogatott remoknál jelen van e. Ha nincs, akkor onnan válasz ramot magadnak. Amúgy ha hosszútávra tervezel, akkor legalább 2x8 gigát rakj bele.
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #23791 üzenetére
Külső hdd rack-et szerezz be és problem solved. Vagy egy nas-t beszerzel.
-
nagyúr
válasz S_x96x_S #24112 üzenetére
Igen láttam én is, hogy megjött a javítás! Legalább a hibajelentést figyelembe veszik, mert a 4.50?!-es biosszal nem ismerte fel az m.2 ssd-met és írtam is nekik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #24148 üzenetére
Mutassanak nekem egy olyan Ryzen felhasználót akit nem a kocka vége érdekli.
Parancsolj. Ryzen 1600-om van, gyári értéken megy, egy CM 240 lite vízhűtővel.
Nem érdekel a tuning, nem is értek hozzá. Menjen, ahogy kell, nekem ennyi kell."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Nekem Abit AN8-SLI lapom volt imádtam! Az sli is ment vele, csak egy bios update kellett neki. 2x7600GST-k mentek úgy.
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kaszas19 #24392 üzenetére
A utorrentet meg ilyneket kapcsolj már ki és úgy nézd meg...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #24490 üzenetére
Nekem ASRock A320 -hdv-m van. Tökéletes. Játszom vele. A konfiguráció az adatlapon megtalálható. 😀
-
nagyúr
válasz hackeeeee #24493 üzenetére
Én ezt megoldottam, hogy egy 100!?-as venti nyomja rá a levegőt.
CM690 Advanced II a kégli."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz pilu85 #25218 üzenetére
X86 vagy X64 a rendszer? Ha X86 akkor nem csodálkozom.
Ha X64 akkor a memory remap-ot kapcsold be, meg az integrált vga memóriát vedd lejjebb,"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
A táppal nem volt gond, FSP Hexa nem egy megbízhatatlan darab.
Igen, ebbe a hibába is sokan beleestek manapság, mert azt hitték ha xxx nevű tápot vesz, annak nem lehet baja. De lehet. Szóval a tápot is meg kell nézni, ha valami gond van. Ez csak egy tipp.
-
nagyúr
Nekem sima 1600-van , 16 gb rammal, rx560 4gbos verzióval. Ful hd-n megy minden amivel játszom. A Division megy kb. 30-40 fps-sel. De ott is 4x élsimítás, magas beállítással. 1-2 alkalom volt hogy 24 fps-re beesett de ez akkor volt ha maximum 30 fps-re korlátoztam. Ha 60-ra rakom semmi baj vele.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz klepto #25670 üzenetére
Szerintem semmit nem érzel belőle. Esetleg specifikus tesztekben kapsz 0,1-2% pluszt, a nagyobb órajellel.
De ezt csak találgatom. Én így gondolom."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz klepto #25708 üzenetére
Én egyiket sem raknám rá. Valami izmosabb, komolyabb hűtést tennék rá, nem ilyen p..csköszörűket.
-
nagyúr
válasz ricsivagyok0 #25715 üzenetére
A lapot vissza kell vinned, mert hibás. Volt már itt róla szó. Az M-es lapok nem jók.
-
nagyúr
válasz Darkylmx #25747 üzenetére
Ha a bios nem látja, akkor biost kell frissítened. Ha látja, és a windows nem, akkor a windowst kell lecserélni, ami nem virágbolti.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz velizare #26099 üzenetére
Ez köré nem műanyag lapot kell eszkabálni, hanem darut, ami helyre rakja.
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #26104 üzenetére
Feladatkezelőről képet, most! 🤣😂
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem a HDV verzió van és megvagyok elégedve. Egy Ryzen 5 1600 ül benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest