Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dragon3000 #31959 üzenetére
Hát akkor ezt sem tudom. Mondjuk engem a tuning hidegen hagy, mert nem látom értelmét.
Valakinek biztos jó, de én nem élek vele. -
Nekem nincs bajom az A320-as lappal. Teljesen jó, netezni, filmezni, meg játszani is.
Igaz, nem 3000-es ramok vannak benne, mert értelmét nem látom, így is 100+ felett vagyok a 2133-al is. Szóval van akinek elég.
Van egy B450-es lapom is, nem veszek észre semmi különbséget. Mondjuk azon csak a szimulátor van, 3 monitorral, de az sem lap függő. Abban sincsenek 3000-es ramok, mert 5760-ban is simán megy a Dirt 1-2. Akadás nélkül. Szóval aki tuningol, az inkább X-es lapot vegyen. Szerintem. -
válasz
Sgt. Chris #31728 üzenetére
Inkább cseréld le 2x8 gigára, vagy 2x16-ra ha kell még több ram.
A ryzen nem szereti a 4 ramos felállást. -
-
válasz
hektorka69 #31487 üzenetére
Hali
Pasztázd újra hátha. Esetleg vegyél valami gyilkológép pasztát, ami frankó.
-
-
A RAM-ok elvileg támogatottak. Jó lenne két modulra váltani, de ha a húgy PC MATE lapban nem okozott gondot, akkor a másfélszer annyiba kerülő ROGSTRIXGÁMERKUTYAF@SZA lapban ne legyen már ez a bottleneck.
Hát pedig a ryzen memóriavezérlője nem csípi a 4 ramot egyszerre sajnos. Erről volt annó szó a ryzen topikban. Azért a helyedben megnézném 2 memóriával is a rendszert. -
Hali!
Nem vagyok tuning fan, de a bios legújabb van fent?
A ramokat ha lecserélnéd 2x8 vagy 2x16 gigára? Úgy tudom, hogy maradt a 2 csatornás memória vezérlő, így nálad a 4 ram lehet tud gubnacot okozni.
A 3600-os proci megy a ramokkal? Mert nem találok listát a 3xxx-es szériáról, csak az egy, kettőről.
Vagyis arról listát, hogy a 3xxx-nek mik a támogatott ramjai, amivel biztos mennek. -
válasz
NdrewSunix #31124 üzenetére
Amd chipset drivert leszeded és felrakod.
Amúgy meg a minimum proci használatot 90%-ra felrakod meg mindent kikapcsolsz, hogy energiát takarítson meg ugyan ott vagy.
-
-
válasz
--Disztroj-- #30128 üzenetére
Hi
Nem igazán látom támogatási listában sem az alaplapnál, sem a memóriánál a ramot.
Szerintem nem passzolnak össze. -
válasz
MaxxDamage #29500 üzenetére
Igen jó látod!
-
válasz
MaxxDamage #29498 üzenetére
Azokat meg kellene fordítani...
-
válasz
MaxxDamage #29246 üzenetére
Az jó, mert én az ssd vs hdd között érzek különbséget játéktöltés terén.
-
Üdv.
Nekem Ascrok A320M HDV-m van és nekem tökéletesen leesik idle-ben a sebesség, de ha chipkészlethez felkraktál drivert, akkor az energia gazdálkodásnál lesz egy RYZEN profilod és ott nem engedi hogy le essen a feszültség. Mert nekem is így van. De ha átváltok másra, akkor leesik.
-
válasz
Pintim.... #29098 üzenetére
Ha esetleg megrángatod a procit, tuti kihajtja. Ha nem, akkor ott a 9900k. Az biztos megeszi reggelire.
-
válasz
Pintim.... #29094 üzenetére
Jövőre valamikor.
-
válasz
bandika0626 #28949 üzenetére
Akkor a ramod rossz. Esetleg egy másik kittel megnézed, birja e a tuningot. Ha ott sem megy, akkor a proci a hunyó... Nem a ram. De én szerintem az a ram kuka. Vagy használod 2133-on és annyi. Lemondasz arról ~10 fps-ről.
-
válasz
bandika0626 #28945 üzenetére
Akkor már nem tudja amit előtte. Ha hamarosan megint ilyenbe futsz, akkor kezd a rammal a teszteket.
-
válasz
bandika0626 #28938 üzenetére
Windows memtestét hagyd a picsába, nem jó. USB-re írd ki a memtest 86-ot és azzal nézd meg.
Ha a rammal van baj, akkor addig bírta a tuningot. Ez benne van a pakliban sajnos.
Ez nem a takarítástól lett szar. -
válasz
bandika0626 #28917 üzenetére
Az a hiba memóriára utal google szerint. Szerintem szed darabokra a gépet és újból rakd össze.
Mikor kifújtad a gépet, utána egyből elindítottad? -
Akkor válts ssd-re.
A lemeznek van hnagja, meg a rendszer fog is rá írni, vagy olvasni és fel fogja ébreszteni így is-úgy is. Nekem a 7 alatt volt ilyen, hogy felpörgette, leállította. Minegy volt neki a 20 perc... ha aludt egy kicsit már pörgette is. Így hát én ezt kikapcsoltam, inkább menjen állandóan. SSD-vel nincs ilyen gondom, mert nincs hangja. -
válasz
korren #28590 üzenetére
Miért is oltjuk le?!
Ryzen proci alá a Windows 10-et kell felrakni. Felrak egy 7-et, amit tudja hogy nem jó mert benne volt neki is a válaszába hogy a 10-nél nincs gond... Akkor?!
Nekem is van fent 7-es driver, de még csak felrakni sem tudtam a rendszert... Úgy hogy maradt a 10, tetszik vagy sem nálam is... Ez van sajnos... -
válasz
kovigab #28584 üzenetére
Nem vagyok 10 fan, de egy szinte only 10-re gyártott hardver ( lásd ryzen proci) milyen okból kifolyólag rak fel az ember egy ősrégi 7-et?! Tudom, van driver biztos hozzá, mint az enyémhez is és még a 7 sem megy fel... Az meg hogy "nem tetszik a 10" de a 7 alatt meg szopás van ez kinek kell?! 🙄
-
válasz
leviske #28435 üzenetére
Nekem az 1600 mellet 2133-as ramok vannak. (2x8)
2560x1080-ban tudja legalább a 60+ a játékokban. Ha meg a vsync is be van kapcsolva akkor 60-75 között megy. Persze ez játék függő. Még a Batman Arkham Knight is tudja ezt a köztes értékekeket hozni maximum grafikán. Élsimítás nincs bent, vagy ha van is, akkor maximum 4x. . Jah és egy Rx580 8gb van mellette.
Én nem vágok videót nonsztop, nem kódolok mindennap, nekem elég a 2133-as ram is. Húzni nem fogom, nem érdekel, nem is értek hozzá. Nekem ekkora felbontás alatt ha tudja ezt a 60+ értéket, akkor szavam sincs. -
válasz
FoLey-v #28227 üzenetére
Na most a fejhallgatón mennyi dugód van? Mert amit linkeltél az erő + hangszórópár, ha a googlet nézem.
Gondolom azokat a hátsó kimenetre kötöd.
Akkor kellene neked az előlapi is (persze ha olyan házad van). És oda akkor bedugni a fejest.Nekem így néz k ia rendszer. Hátulra megy a 7.1-es remdszer. Az előlapra megy a fejes egy ilyen társaságában. [link]
Kellett, mert nem volt jó. Ezzel tökéletes.
De az a kérdés még, hogy te az erősítőbe dugod a fejest, vagy a gépbe egyből. -
válasz
turistakolbi #28050 üzenetére
Jah hogy ja. Hát lehet kibírja a rendszer a platform cserét, de illik újra telepíteni ilyenkor. User error. 😂
-
válasz
turistakolbi #28048 üzenetére
Májusi driver?!?!
Már igen csak van újabb driver is... 🙄 -
válasz
galaktikus #27867 üzenetére
Ha tuf-ot veszed, az fps-ek királya leszel. Senki nem tud majd lelőni, mert nagyon military-be küldöd majd...
-
válasz
MaxxDamage #27642 üzenetére
6 mag 12 szál, szorzózármentes (mivel X jelölésű).
Kínában készítették meg ott a sorozatszám meg ilyesmik. -
válasz
turistakolbi #27635 üzenetére
Nekem is A-s lapom van és jó. 2-öt is raktam össze. De ugyan úgy lehet másikban is hibás lap. A320-hdv a lap típusa.
-
válasz
zsintai1987 #27254 üzenetére
Töltsd be és hagyd úgy. Ha megy, nem hibázik, akkor használd, ne nyúlj hozzá. Szerintem.
-
válasz
NdrewSunix #27107 üzenetére
Köszi. Megírtad a lényeget. (Pacsi) 😀
-
válasz
Beretvás #27095 üzenetére
60-as (hz) monitorom van amin be van kapcsolva a Vsync. 2133-nála is 60 meg 3000-es ramnál is 60 fps mert annyira korlátozom le.
Mennyi a ramok közt árban a különbség?!Nekem nem kell akár +15 fps, mert így megy folyamatosan...
A memória árakat meg tudjuk.Jah és nem 3000-es ram van benne, hanem 2133-as. A bf1 meg az ilyen hulladék lövölde meg nem izgat a sok csaló miatt. Szóval ez sem ürügy, hogy nekem a 3000-es ram kellene a gépembe mert azzal "jobb".
-
válasz
SECTORnooB #27091 üzenetére
Nekem 2133-as kit-em van és köszönik jól megy. 2*8 giga. Sőt, még páratlan is az időzítés. 😀
Amivel játszom az megy úgy, ahogy nekem kell. Arra a "plusz" sebességgre amit mondtok ha ~ 3000-es ramok vannak benne meg nem érdekel. Nem szintetikus tesztet futtatok minden nap, ahol számít 2 másodperc. -
válasz
SECTORnooB #26104 üzenetére
Feladatkezelőről képet, most! 🤣😂
-
válasz
ricsivagyok0 #25715 üzenetére
A lapot vissza kell vinned, mert hibás. Volt már itt róla szó. Az M-es lapok nem jók.
-
Nekem sima 1600-van , 16 gb rammal, rx560 4gbos verzióval. Ful hd-n megy minden amivel játszom. A Division megy kb. 30-40 fps-sel. De ott is 4x élsimítás, magas beállítással. 1-2 alkalom volt hogy 24 fps-re beesett de ez akkor volt ha maximum 30 fps-re korlátoztam. Ha 60-ra rakom semmi baj vele.
-
-
válasz
SECTORnooB #24148 üzenetére
Mutassanak nekem egy olyan Ryzen felhasználót akit nem a kocka vége érdekli.
Parancsolj. Ryzen 1600-om van, gyári értéken megy, egy CM 240 lite vízhűtővel.
Nem érdekel a tuning, nem is értek hozzá. Menjen, ahogy kell, nekem ennyi kell. -
válasz
MaxxDamage #23791 üzenetére
Külső hdd rack-et szerezz be és problem solved. Vagy egy nas-t beszerzel.
-
válasz
BenceShearer #23181 üzenetére
Milyen restartok? Nekem nincsenek. Béta bios-szal használják?! Azzal lehet.
Mi a baj vele. Én még a régi alaplapokat ismerem tőlük, amik sorra mentek tönkre. Ismerősnek volt bolt és nagyon sokat visszahordatk neki. Akkor a giga lapokkal nem volt baj. Most sem vennék tőlük. A bios támogatás is nyögve nyelősen megy nekik ahogy olvasgatom. De te tudod. Ha veszel, veszel, abból is ki lehet fogni rossz deszkát, meg az asrcokból is. Szóval eldöntöd. Nekem nem kellene tőlük lap. Sem vga.
Inkább egy gigabyte mint msi. Mondjuk az utolsó am2-es lap giga volt nekem, semmi bajom nem volt vele, még most is megy, pedig több mint 10 éves.
Na mindegy, eldöntöd. -
válasz
BenceShearer #23177 üzenetére
Szerintem hanyagold az MSI-t de ez személyes vélemény. Inkább egy asrock, vagy asus, mint az msi.
-
Megrendeltem én is a ryzen 5 1600-ot. Csütörtökön meg is jön. Sajnos kénytelen voltam most, kúsznak felfele az árak...
Most még 54-ért elcsíptem, de valahol már 60 felett van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest