- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
Kocka Jakab #5874 üzenetére
Eddigi tapasztalatok szerint a 8magos ryzeneknél a b350-esek 3.8-4ghz-et tudnak, az x370-esek pedig 3.9-4.1ghz-et (és igen ezt stabilabban és kisebb feszültséggel, nekem is ez jött le). A 4.1ghz-hez már szerencseproci kell, szóval van az inkább 4ghz.
Ezen kívül kicsit csicsábbak, van bclk némelyiken, tehát a memória mehet majd 3200mhz fölé (ha olyat veszel horror áron ami bírja is).B350-esből szerintem teljesen mind1, mindegyik jó, nem tudok rémhírt egyikről sem. Nézd meg milyen méret kell, microATX v. ATX. Nézd meg 2 v. 4 slotos a memóriahely, nézd meg mennyi usb van rajta, a többi kb. lényegtelen. Iponon néztem előbb ismerősnek h mi mennyi iponon, ott a MSI B350M PRO-VDH volt a legolcsóbb olyan B350-es, ami 4 férőhelyes a memóriának, ugyanakkor ez microATX. A képeken ha nézegeted látod, hogy ATX lapokon van extra pci-e rész, ami a crossfire képesség miatt lehet szempont (Soha ne vegyél többkártyás rendszert!!! cumi az egész), ill. ha van vmi amit ott helyeznél üzembe.
Ami drágább B350-es, azon több fény van, és kicsit dizájnosabb, és ezért drágább.
A lényeg, hogy 30ezerből is megoldhatod az alaplapot, nem kell 50+ezreket x370-re költened, mert a végén jobb esetben 5%-kal lenne csak gyorsabb a dupla áron pörgő alaplap...
-
válasz
Kocka Jakab #5874 üzenetére
A vezérlőhídnak vajmi kevés köze van a tuninghoz. Azon az USB darabszáma múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest