Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Winner_hun #20959 üzenetére
Hali!
Nah igen, asszem anno ez volt az első kérdésem a lap problémádhoz..
így viszont ez akkor nem jó hír
rsanya87 Mielőtt neki kezdesz a cpu Oc-nak azelőtt mindenképp teszteld a ramjaidat oda vissza hogy egy stabil pont meglegyen!! Az aida-t felejtsd el , max monitorozz vele de másra nem jó!!
Ramokra elsősorban Memtest64 v 86. Prime95 Blend. (Fussanak minnél tovább , memtest64 min 60-90 perc Prime blend 60 perc már kezdésnek elég.) Ez azért kell hogy ha mondjuk kidob az IBT v small FFT akkor tudjál merre indulni.Johni5 Amiket kikerestél és össze is írtad azokat az bios opciókat akkor szerintem mehetne is bele az összefoglalóba ha már nem kevés energiád és időd ráment! Sokakat érdekelhet!!!
#20905 Szerintem a ha parkoltatod a magokat akkor az XFR - nem mükszik ezért nem boostol fel... (vagy ha netán működne is akkor meg nem mindegy melyik magok vannak tiltva és engedélyezve.
monguz Az R7 1700-nak kicsit erősebb kéne lenni egymagon is az i5-4460- nál :
1700 (155CB), 4460 (132cb) Egyenlőre csak R15 szinten néztem utána de ez eléggé mérvadó.
Ott inkább az a bizonyos grafikai opció lesz a ludas (mint írtad), amit most be kapcsoltál mivel Max-on megy előtte meg ugye nem így használtad az i5-el. -
Enter65
senior tag
válasz
Winner_hun #20959 üzenetére
Hát ez ici -picit rossz hír...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest