- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
SECTORnooB #543 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam.
Csak próbáltam megfogalmazni, hogy különböző igényszintek vannak, és ezek ráadásul nagyon különbözőek.
Lehet, hogy egyoldalúan fogalmaztam és kellett volna bele egy olyan példa is akinél a 15-25fps a játszható szint 2/4 cpu + 1030 FHD, maxon.Mindenki azt vesz amit akar ill. ami kell neki. Tök rendben van szerintem.
Gond azzal szokott lenni (és ez a fórum hsz-ek 80%-a sokszor), hogy adott ember csak a saját preferenciáját látja és nem tudja elképzelni, hogy van akinek 144 min fps kell... vagy elég neki a 40-60 is. Szakmai fórumon nyilván az igényesebb userből van több, ez szokott az átlag lenni... itt is onnan indultunk, hogy 4/4 már aknakeresőre se jó lassan...Nekem is van ilyen, szerintem bringa 3-400k-tól kezdődik... nyilván ezzel általában 10-ből 10-en néznek hülyének.
Bár azt mondjuk látom, hogy oviba vinni a gyereket nem feltétlen szükséges
)
@Beretvás
Nem rég jöttem a topicba, de pl. ő érvel és értelmes dolgokat ír. Nálad viszont csak a szájkarate megy piros oldalra. Tényszerűen kellene nézni, neked is menne szemüveg nélkül. Van amiben jobb az Intel... mégis itt lopom a napot, mert Ryzenre akarok váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- MSI CYBORG 15 A13V
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest