- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Albigator #7740 üzenetére
Visszateszem a dvga-t és megnézem, itt ezen a felületen rémlik, hogy volt választási lehetőség.
De ahogy írtam van ahol egyébként is van. 3DMarkban pl, de ott nem ment... és erre céloznak mások is, én sem vagyok benne biztos, hogy megy a kettő minden szempontból 100%-osan egymás mellett. Emlékeim szerint notiknál is kellett vmi extra sw támogatás legalább hozzá.A ramot elhittem, hogy nálad ennyi a max, ez van. Elvileg nem számítana de ha emiatt nem indul vmi akkor szívás.
A teljesítmény felület nálam most igpu-val egy passzív felület, van rajta pár grafikon és semmi állítható. Előtte pedig nálam is csak az RX 470-et lehetett állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest