- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
MontyCrew #4297 üzenetére
Esetleg ez is szóba jöhet: MSI B450I GAMING PLUS AC
Szimpatikus mind a 2. Msi talán azért, mert többet ír a memória támogatásról.
-
komi77
senior tag
Sziasztok! Biztosan ezerszer tárgyaltátok már amit kérdezni szeretnék, viszont nincs kedvem végignyálazni az összes hszt. Azt kérdezném Tőletek, hogy Ryzen 3 2200G procinál hogy lehet az igp-t tuningolni. Néztem videókat a témában. Ott szépen levezették a Ryzen Master módszert. Én is megcsináltam, viszont az újraindulás után mindig a régi alapérték jön be. A profilt is elmentettem de valahogy nem jövök rá hogyan kéne véglegesíteni az általam beállított értéket. Asus Prime A320M-A alaplapról van szó. Tudom sokan mondják, hogy 320-as lap esetén nem lehet tuningolni. Ha tényleg így van akkor lapcsere lesz. Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
MontyCrew
senior tag
Megpróbáljam akkor esetleg ezt a lapot?
Ezzel a memóriával mindenképp menniük kellene akkor? Corsair oldalán is írja h 100% támogatása van. CMK16GX4M2A2400C16 pontosabban Ver.: 5.30 - van nekem ami pont így szerepelt a listán is.
Az Asrocknál nem szerepel ugyan és novemberi az utolsó bios frissítés.
-
MontyCrew
senior tag
egyedül a memória volt régebbi, egy 6. szériás i3 volt diszkrét videokártyával és ezt akartam lecserélni a vega11-es 2400G-re helymegtakarítás céljából. így a memória adott mindenképp, azért is keresgéltem olyan lapot aminek a támogatási listájn rajt van. Úgy voltam vele, hogy inkább legyen memória 2400 16 giga, mint valami 3200+os de 8 giga.
-
MontyCrew
senior tag
Még semmit, gondolkodom, hogy vegyek e egyeltalán valamit.. Memóriát nem szándékozom cserélni, mert ennél álltalánosabbat nem találni a piacon. Ha ezzel nem megy.. Néztem az Asrock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac-t de ennek nem írja a support listjén a memóriám. Csak a gigáé tüntette fel azért is vettem azt. Biostarnak is van egy itx lapja, de arról nem hallottam se jót se rosszat.
-
MontyCrew
senior tag
igen. már vissza vittem de váltig állította hogy én vagyok a gyök, pedig FURY memóriákkal is kipróbáltam azzal sem adott képet.
-
MontyCrew
senior tag
Üdv uraim, új vagyok ryzen körökben, gyorsan bele is futottam a pofonba.. Vettem egy 2400G-t valamint egy Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI lapot, gondolván, hogy a 2x8 GB Vengeance memóriáim meghagyva jó kis apu lesz belőle...
Nos elsőre tök szépen el is indult, elkezdtem telepíteni a windowst, majd telepítés közben egy aranyos fekete képernyő. Mondom ez érdekes, újra sem indult.. kicsit piszkáltam cmos reset midnen amit el lehet képzelni, nagy nehezen életre kelt, biosba lecsekkoltam a biost meg a beállításokat de azon felül hogy láttam, hogy a legújabb bios van rajt, máris fekete képernyő. Az után sehogy nem bírtam életre kelteni.
Corsair Vengeance LPX 2400 CMK16GX4M2A2400C16
Memóriára gyanakodtam de lap vásárlás elött megnéztem a támogatási listán és feketén fehéren ez a típus le volt írva.
Ötlet valakinek?
Köszönet.
-
füles_
őstag
Sztornó.
Nem Jacob régiója miatt van ilyen szembeötlő
CPU limitem, hanem a 1809-es W10 build miatt, amit manuálisan tettem fel valamelyik nap.Valamiért a BIOS-ban visszáállt mindent gyári beállításra és a RAM is 2133 MHz-en futott. A legérdekesebb meg az, hogy elmentem a BIOS-ban újra a tuningbeállításokat, de a Windowsban maradnak a gyári beállítások.
Azt hiszem mehetek vissza 1803-ra...
-
sb
veterán
Más: Be tudja kapcsolni bárki a gépet USB-s billről, egérről? Mióta váltottam se az A320+200GE, se a B450+R5 2600 kombón nem működik. Elvileg minden be van állítva jól, de már az ezen felőli pár netes tippet is ellőttem.
-
sb
veterán
válasz
dergander #4268 üzenetére
Ez a "nem rúg labdába" erős túlzás.
Alapfrekin nem sok különbség van már a csúcsmodellek (2700X vs i7-i9) között... főleg ha olyan a játék ami több szálat is kezel, de a jobb multik már gyorsulnak 8 szál felett is bőven.A Zen+ a Zenhez képest nagyobb frekit is kapott de a lényeg, hogy jobban megy a cache-ram alrendszer is, a ram órajelek is magasabbak. Min fps és 720-1080 tesztekben 20-25%-os gyorsulások sem ritkák a Zen1-hez képest. Az vérzett el... de az is főleg brutál magas fps-ekben. 1080p min fps-ben az sem volt annyival rosszabb mint mondjuk 100+ fps felett 720-ban a tesztekben. Ott valószínűleg kevés volt a mem alrendszer.
szerk: Nemrég felvetődött a single rank-dual rank kérdés. Közben találtam tesztet ami szerint Zen+-nál már nem számít. Ugyanolyan gyors volt az SR és DR is. (Zen1-nél a DR 2666 alig maradt el az SR 3200-tól)
@Mercutio_
Érdemes aprón szétnézni, én most futottam bele Samsung C-Die ramokba. 2x8GB 2400-as 30k-ért. Negyed óra alatt belőttem 3200-ra a Ryzen 2600 mellett. Ha lesz időm is majd megnézem még mit tud ezen kívül. -
válasz
Mercutio_ #4275 üzenetére
Jövőre jönnek, de elvileg csak finomhangolás, nem lesz 7nm meg Navi IGP se elvileg. Jelen hírek szerint sokat nem érdemes várni APU fronton, a nagyobb dobás az IGP nélkülieknél lesz.
novemberi hír (notis verziókról szól)
"Valójában annyira sok kérdéses elem nincs. Még a nyáron kitértünk rá, hogy az AMD következő generációs APU-ja a Picasso kódnevet viseli, és olyan sokban azért nem fog különbözni a Raven Ridge APU-tól, így marad négy darab továbbfejlesztett Zen mag, illetve a Vega IGP, amiben szintén marad a 640 darab shader részelem. A Picasso fő célja az energiamenedzsment javítása lesz, amiből természetesen teljesítményt is nyer, de eközben ez a lapka nem 7 nm-es node-on készül."nyári hír
"A tervekben egyfajta kakukktojás a Raven Ridge-et leváltó, Picasso kódnevű lapka, amely igazából csak abból a szempontból tekinthető újnak, hogy tartalmaz némi változást, de az alapokat tekintve nem kapja meg a legújabb architektúrákat, vagyis marad a legelső Zen mag módosítása, illetve a Vega IGP. Ez jön mobilba és Socket AM4-es foglalatba, előbbi esetben természetesen lábkompatibilis a Raven Ridge SoC APU-t használó notebookokkal. A különböző apróságok mellett az egyetlen lényeges fejlesztése az energiamenedzsment javítása lesz, amiből természetesen teljesítményt is nyer. Maga a Picasso nem 7 nm-es node-on készül, arra nem lenne elég gyártókapacitás."(#4274) BerserkGuts: akinek kevés lesz ennek a 45k-s procinak a teljesítménye 3 év múlva, majd berak a lapjába egy sokmagos, magas órajelű Ryzen 3xxx-et és kész.
-
dergander
addikt
válasz
hokuszpk #4277 üzenetére
Biztos vannak már bőven mérnöki példányok amiket tesztelnek, viszont még hogy-hogy nem szívárgott ki egy-egy benchmark vagy valami hasonló.
Nagy titok van most az AMDnél ezügyben. Sőt már biztos jóideje megy a tömeggyártás is. Annak ellenére hogy csak nyáron lesz Computex. -
füles_
őstag
Nagyon játék- és jelenetfüggő, hogy lesz-e CPU limit. Én most Far Cry 5-özök és tegnapig úgy nézett ki, hogy nincs probléma a 3.85GHz-re húzott 2200G-vel egy RX 570 mellett, de Jacob régiójában (rengeteg fa, erdők, magas hegyek) előfordult olyan, hogy a CPU 95-100%-on tekert, miközben a GPU csak 80%-on. Az fps-en is meglátszott, leesett 50 körüli értékre.
fullHD High beállításokon játszok. -
-
Egy játékot, (64 fős multival) linkelt RTX 2080Ti-vel (50%-ot ver a játékban az 1080-ra), így ez nem sokat mond arról, hogy általában hogyan hajtja a GTX 1080-at. Persze erősebb procival biztos többet is ki lehet sajtolni belőle.
Mondjuk aki 150k felett költ kártyára, biztos nem 45k-s procit tesz alá.(#4268) dergander: kíváncsi leszek az új G nélküli 7nm-es szériára, IPC és órajel növekedés is várható, reméljük szépen javulnak egy szálon is.
Gondolom váltasz majd 3xxx-re, ahogy jönnek. -
dergander
addikt
válasz
milan1225 #4262 üzenetére
Szerintem nem, pláne ha 1080P-ba játszol.
Nekem is 2400g van és még egy Vega64-et hajtok vele.
Borzasztó röviden ennyi. 1080P-be a VGA 50-60% közt mozog, a CPU se pörög. Az a baj az AMD procikkal hogy 1080P-be közel se rúgnak labdába az intellel. Pláne ha egy erősebb VGA-t raksz mellé. Az AMD legnagyobb gyengesége még mindig az alacsony órajel. Hátha majd a 3xxx széria kiküszöböli ezt. -
Pano
addikt
válasz
BerserkGuts #4265 üzenetére
Akkor sorry, benéztem.
-
milan1225
csendes tag
Sziasztok!
Egy stock 2400g kitud hajtani egy rx580-at még? -
kecsawi
senior tag
B350-F tulajoknak jött ki BIOS frissítés 4207-es "Improve compatibility and performance with for Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors" aláírással.
Itt néztem. -
Pano
addikt
válasz
tzsolesz #4256 üzenetére
Pár hete én is visszatértem firefoxra, mert meguntam a Chrome baromságait. Igaz, még mindig gyorsabb valamivel a chrome, de kicsit kényelmesebb a firefox.
Sokáig nem váltottam, mert cégnél GSuitba vagyunk és kényelmesebb Chrome-al használni. de eljutottam odáig, hogy az se érdekel
Lassan már olyan rendszerkövetelmény kell egy sz**os böngészőhöz, mint egy játékhoz. -
tzsolesz
nagyúr
Basszus, de örülök neki Firefox-os vagyok mióta az eszemet tudom, meg mióta megjelent az első Firefox.
-
Pano
addikt
Hali!
Próbálkozz meg még a következővel:
1.- Chrome címsorába írd be: chrome://flags
2.- Enter
3.- Keress rá erre: Automatic tab discarding
4.- Állítsd disable-re.
5.- Indítsd újra a böngészőt.Ez az utóbbi időben bevezetett funkciója a chrome-nak, hogy memória spórolás végett a megnyitott, de kicsit régebben nem aktivizált lapokat (vagyis nem kattintottál a fülre X ideje) és azok memóriában tárolt dolgait részben kilövi.
Az elképzelés nem rossz, csak az a baj, hogy sokszor nem működik túl jól, mert még úgy is elég agresszíven tud üríteni a memóriából, hogy annak pl a fele szabad.
Lehet, hogy mivel a Vega 11 is bőszen használja a memóriát megjelenítése + a chrome hardveres gyorsítását, pár memóriaterületen összevesznek olykor és az okozhatja ezeket a fekete felvillanásokat stb.
Persze ez csak hipotézis a részemről, de ki kellene próbálni. -
Rogiii
aktív tag
válasz
solfilo #4226 üzenetére
Szia!
Nekem is pont úgyanezt csinálja. Általában facebook beágyazott videóknál, meg youtubenál, 1-2 másodpercre elfeketül a kép (vagy bezöldül).
Már mindent megpróbáltam, de eddig semmi sem segített.
Nagyon idegesítő, már azon is gondolkodtam veszek mellé valami olcsóbb dedikált vga-t.
Ha megtalálod a megoldást, légyszi oszd majd meg.
Üdv! -
Tomee0112
újonc
Sziasztok.
atimpag.sys néven kékhalált kapok játék közben. F1 2018-ról lenne szó, és csak carrier módban.
driver friss, windows friss, és csak ebben a játékban...
Gpu ram nincs húzva, qvl listás minden.
/gigabyte b350gaming 3 mobo
2400g proci
3000mhz hypery predator /2400 alapból xmpvel 3000mhz/ - xmp nélkül is kidobja a fent említett hibát.valakinek valami ötlet?
-
GFerr56
aktív tag
válasz
BerserkGuts #4244 üzenetére
...jogos, csak egy-két apróság: a lapot legalább egy tizessel olcsóbban vettem (így is overkill, de az alap az legyen szilárd, elvtársak
). A memó nem biztos, hogy végleges, még átgondolom. Év végén rendszergazda céggel bíró haverom mindig megkérdezi, hogy (neki) kiadást növelendő kell-e valami nagyker áron. Most ezen gondolkodok, hogy 68-69 rugót megér-e. Válasz:persze, hogy nem, de na, azért mégismááá...és nagy a csábítás még hasonló árazással egy Taichi Ultimate lapra is...az is felesleges, de ez az egyetlen zászlóshajó lap, aminél gondoltak az APU--t használókra (egy kicsit alapozok az állítólagos 8/16 3000-es változatra).
Amúgy csak az ebben a szériában rejlő lehetőségek miatt raktam fel az eredményt...Üdv
-
DanD88
tag
válasz
tzsolesz #4237 üzenetére
Mondjuk más dolog hogy a deszka VRM-je körüli kondik nem biztos hogy szeretik a nagy hőt, de a procikat elég nehéz manapság kinyírni.
Szerk.: 3.8-ra húztam az athlon 200ge-t, de csak 1.3625-ön sikerült stabilizálnom, és nagyon leszabályzott gyári hűtővel max terhelés alatt alulról súrolja a 80 C-t. Gondolom majd kiderül mennyire jó ötlet ez.
-
-
DanD88
tag
válasz
tzsolesz #4235 üzenetére
Izlésekről nem érdemes vitatkozni. Attól még hogy az emberek nem szeretik ezt az értéket adta meg AMD(benéztem az ő oldalukon is fent van), ami azt jelenti hogy huzamosabb ideig járatva ezen a hőmérsékleten sem kellene hogy baja legyen a procinak. A laptoptulajdonosok nagy része meg ha szereti ha nem akkor is 80 fok felett van benne a proci terhelés alatt.
-
DanD88
tag
Minden attól függ a bios-ban milyen beállítások vannak a cpu hűtőre vonatkozóan. Ha be tudod lőni úgy hogy a hangja sem legyen zavaró, és ne is melegedjen túl akkor szuper, ha nem akkor hűtőcsere.
Szerk.: ha lehet hinni cpuworldnek, Maximum operating temperature: 95°C.
-
Elsőre megnézem ezt, mert sokáig tényleg nem csinálta ezt a gép, a Ryzen séma meg kezdetektől volt, viszont kb egy hónapja elszállt a driver bénázásomkor.
Holnap kiderül, mert youtube nézés közben menetrendszerűen előjött.A RAM kezelést megnézem majd, ha előjön a dolog megint az akadás, de egyelőre nem bántom, jellemzően 50% alatt marad a RAM kihasználtságom.
-
Most jó tippet adhattál, mert múltkor megpróbáltam felrakni egy újabb drivert, ami csak a dvga-khoz volt, de nem ment, így aztán eltávolítottam, s felraktam az akkori legújabb bétát, ami a Ravenhez volt, viszont ezzel együtt eltűnt akkor a Ryzen optimalizált energiaséma. Lehet ezzel van összefüggésben a hiba, mégse a verzióváltással, mert az biztos, hogy sokáig nem csinálta a gép ezt a Chrome fagyást, de egy ideje igen. Felrakom megint a chipset drivert akkor megint, hátha megoldódik.
Köszi a tippet!mod: fel is raktam újra a chipset drivert, megint van AMD Ryzen kiegyensúlyozott séma. Egy nap és kiderül kb.
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Az imént üzemeltem be az új 5-ös 2600-os procimat egy gyári hűtővel. Mennyire normális működés a ventitől, hogy ilyen kicsit búgó hangot ad? Lehet azt is hallani mikor kicsit jobban felpörög, majd lelassul.
-
Pano
addikt
válasz
solfilo #4226 üzenetére
Állítsd át az energiagazdálkodási sémát teljesítmény centrikusra.
Úgy jóval ritkábban csinálja.(1803-on is jelen van, így nem a Windows okozza. Sajnos Chrome gebasz az amd vga driverrel és nem igen akarják javítani
A Google az AMD-re mutogat, az AMD meg a Google-ra. Amíg a szarnak nincs gazdája, addig megoldás se lesz. Fura, hogy pl dedikált VGA AMD driverknél ez nem jön elő).
Esetleg még meg lehet próbálni a chrome://flags alatt az Automatic tab discarding opciót kikapcsolni. Ez kilövi a memóriából a régen aktivizált, de megnyitott lapokat, de nem működik kimondottan jól, mert úgy is kilövögeti, hogy a ram mennyiség 50%-a szabad s lehet ez a RAM kezelés bezavar a Vegának.
Ez az opció ma került a szemem elé, így csak lábjegyzetben jutott eszembe -
Nálam van időnként megakadás Chrome-mal (megakad, elsötétül aztán visszajön, ilyen videó zöldülés nincsen), eseménynaplóban valami Event 10016 hiba van abban a percben, amikor ez az akadás van. Nyomozgattam, de még nem értem ez mi, ami leírást találtam, úgy nem sikerült megoldani. (valami szoftveres gubanc, jogosultság mizéria, ahogy ki tudtam hámozni)
Szerintem újrahúzás lesz ebből előbb utóbb, nekem még a visszavonás előtt felment a 1809-es Win10 nagyfrissítés, nem rémlik, hogy előtte lett volna ilyen hiba, úgyhogy lehet segít egy clean install.
-
Rocko
tag
Egyelőre nem. Minden működik.
Egy frissen telepített win 10 pro van rajta ideiglenesen, mert a végleges ssd még nem jött meg. Aztán ugyan ez fog vissza menni. Kiderül hosszabb távon, épp hogy összepattintottam tegnap délután és ma délelőtt.
Érdekes, hogy a régi platformra telepített win 10 simán elindult az új környezetben.
A lap megkapta a legújabb BIOS-t időközben.
-
Rocko
tag
Ryzen 5 2400G kalandjaim
Kellett egy új bél, mert a régi...már kezdett régi lenni. (i3-3220, h77, 8gb kit)
Nem akartam diszkrét videókártyát, illetve pénzben sem szerettem volna nagyon elvadulni. Emiatt a két nyomós alaptézis miatt az Intel kiesett a pixisből. Teszteket nézegetve a Ryzen 5-ben elég "acélos" videóegység van. Az Intel árak pedig az egekbe szöktek. (Fél éve még i3-8100-ban gondolkoztam.) Valamint az AMD is kezd újra piaci tényező lenni a mostani termékeivel.
Amire kell: 1680×1050 felbontás. Vigyen pár évvel ez előtti címeket, akár alacsony részletesség mellett is natívban. Ez kisebbik rész.
Nagyobb. Képszerkesztés, böngészés, zsátube, meg a többi banális fasság, amire a nép használ egy gépet.Előbb a 2200G volt a favorit, de aztán érzelmi alapon meggyőztem magam, Ryzen 5 kell, mert csak.
Így lett 2400G.Ehhez kellett valami deszka. Preferenciáim: B450 csipszet, mATX, M.2 PCI-E SSD és nyilván a költségvetés felét ne a lap adja. Így lett a Gigabyte B450 AORUS M. Szubjektíve pofás, GÉMER-jellegű, olcsó. Adnak plusz hűtőbordát az M.2 SSD-nek.
Mivel a PCI-E-es SSD-k árban nagyon közel vannak a SATÁs társaikhoz, sebességben pedig felettük nem volt kérdés mi kell. 250Gb körül elég. ADATA 240GB XPG GAMMIX S11 M.2 PCIe M.2 2280 AGAMMIXS11-240GT-C nevű cucc lett új életem tárolója. A gyári piros cucc majd ugrik róla és megy rá a lap bordája.
A RAM nagy matek volt. Egyrészt a netszerte olvasható "kompatibilitás" miatt, másrészt a beszerezhetőség (időben), harmadrészt a valami izmosabb kéne, mivel a videósrészt is ez látja el.
Aztán ismerkedés QVL listával, ami szűkíti az amúgy is szűkösen beszerezhető 2×4Gb-os kit-ek skáláját.
2×4Gb -elég-, kit -kötelező-, legalább 2933MHz-en vagy felett kéne mennie. Lista túr, fej vakar, rendel, pont az nincs. De van más. Oké, teszünk egy próbát. A helyettes RAM nincs a QVL listán (csak az eggyel nagyobb, 2×8-as), fasza. Egy próbát megér.
Hyperx Predator HX432C16PB3K2/8 a próba tárgya.
Összerak, lap júzermanual túr. Dugdos, próbál, nem megy. Aztán sikerül összerakni jól és megy a névleges "tuning" értéken, 3200mHz-en DC-ben. Megnyugszik.Processzor gyári hűtőjének nyekergését nem voltam hajlandó tovább hallgatni. Ezért maradt az előző szetáp, ezeréves (2011), Thermaltake Contac 29 BP nevű csodája. Nyilván akkoriban még nem volt AM4 platform, de ez nem probléma mert, kompatibilis, ahogy nézem az AM platform furatainak helye nem változott AM2 óta. A laphoz adott konzolok szépen mentek vissza. Ebbe simán belekapaszkodik a hűtő.
Ami szopás, hogy nem lehet 90°-ban elfordítani a hűtőt, mert nincs rá lehetőség, így ugrott, hogy hátra fújja a meleget...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
consono #4220 üzenetére
Ha mán nekem nem hittek xD
Akkor nesze itt van szakértőktől egy gtx 2080ti
mellett ami nem gyenge kártya. Ez mellett eltörpülnek a mostani 1060 rx580 videokártya teljesítményei szóval semmi nem érezhető egy középkategóriás videokártya mellett hogy 2200G vagy 2400G tök mindegy.
Jah és a kritérium is végre teljesítve van nem single playert nézték hanem 64fős multyt. -
consono
nagyúr
válasz
BerserkGuts #4219 üzenetére
És mennyit számít az SMT? Ez a kérdés mindig előjön, ha a 2200G vs. 2400G témáról van szó. Érdekes lenne valós számokat látni...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
paperboy #4216 üzenetére
Gondolhatod én se hardcore game-ről beszéllek ha már egy 1050 is elég.
Viszont saját tapasztalatok meg tesztelgetések beállítgatások után van miről beszélni.Lehet valami jobb beállítást csináltál amit nem árt megosztani ezért van a fórum írd le milyen cpu és gpu beállítások vannak bios-ban és milyen cuccaid vannak.
Csinálj egy msi afterburner tesztet legalább 10perces farcry5 játék után 1080p-n
Ahol a végén egy kocsiban fullgázon mész nyomsz egy screen shot-ot és beállítottad a low 0.1% fps-t és a 1% fps-t is.
Valami ilyesmi kinézete lesz:
Amúgy a kép AC origins-ből van.
Csináltam teszteket 1050-el mennyit számít az smt. -
paperboy
senior tag
válasz
BerserkGuts #4214 üzenetére
Nincs 20 alatt a min fps, néha esik be 23-24-re. Egyébként meg előtte RX470-em volt... Tudom milyen 60+ fps-sel játszani, nem állítottam, hogy ugyan olyan élmény, kompromisszumos az tuti, de nem élvezhetetlen semmiképp... És ez csak egy játék, ami ráadásul nem a legjobban futó, nem vagyok egy hardcore gamer, amíg nem lesz jó árban egy RX580 (már alakulnak a dolgok), addig tökéletesen elvagyunk ezzel a teljesítménnyel is...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
paperboy #4210 üzenetére
Hát kinek mi a megszokott 27fps
lehet te nem érzed meg már hozzá szoktál én nem bírtam inkább rászántam azt a kemény 35k-t és röpül a játék ahhoz képest.
Ez olyan lehet mint amikor ismerősömnek elég volt a 750ti a Mafia3-hoz én inkább cseréltem vga-t de neki az is jó volt. Szóval szubjektív de azt azért hogy minimum fps:20 alatt van ki ne találd már hogy nem szaggat be a játék
.
-
consono
nagyúr
válasz
solfilo #4212 üzenetére
Hát, én nem vártam tőle
Vagyis de, és némi beállítás bűvészkedéssel hozza is a legtöbb esetben. Legalább is azokban a játékokban amikkel a kölök játszik (Fortnite, Minecraft). Pont mivel tudtam mire számíthatok vettem freesynces monitort a gép mellé, hogy ne legyen zavaró az sem, ha nincs meg a 60 fps... Helyén kell kezelni ezeket az APU-kat: ezek nem HC gamingre vannak.
-
paperboy
senior tag
válasz
BerserkGuts #4208 üzenetére
Ahhoz képest jól eljátszogatunk a 2400G-vel vele... FullHD-ben normál beállításon 27fps az átlag, és még nem találkoztam belassulással, 30 fölé is megy, simán játszható, 720p lowon meg egyenesen röpül... Teszttel ott 52fps átlagot csinál... Szóval nem mondanám, hogy úgy lenne ahogy állítod...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #4208 üzenetére
Hát a Far Cry 5-re pont nem való a Vega 8, 11 páros.
A legtöbb játékra pedig igen. Ne túlozz.....
-
sb
veterán
A320-ra is kijött egy bios.
Belőttem 3.6-ra. Win10 System Info, CB15 3.6-nak írja és a BIOS is ami azt hittem jelent valamit.
Viszont hwinfo-ban látszik, hogy a max 3.6 órajel mellett ott a CPB 3.2. Kikapcsoltam de így sem akarja A320-ban.Marad 3.2-őn a kiírás ellenére, a CB15 eredmény sem változott.
Pedig eddig értelemszerűen nem engedte 3.2 fölé állítani sem biosban, ill. sw-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max