Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz proci985 #26956 üzenetére

(#26953) @Milka78 :

Ugyan már, ezért aztán tényleg nincs miért elnézést kérni :R
    Lehet, hogy jobbak nálam a hőfokok, de azért azt is vedd figyelembe, hogy nálam CLP-vel van pasztázva, szerintem nálad is simán hozhat pár fokot, már ha bevállalod a rizikót vele( én pillanatragasztóval lenyomtam a kis sz*arokat a chip körül, jobb a békesség alapon :) ) Ár/teljesítmény arányban semmi szégyenkeznivalója nincs annak a hűtésnek, sőt....
    A vrm bordákat nem lehet csavarral rögzíteni? Egy ilyen esetleg?

Sokat nem tököltem vele. :D Én inkább fentről kezdtem neki, 10 mhz-enként csökkentve ha gebasz volt.
    2 profil, egy alapfeszes, illetve egy +100-as. Régebben még próbálkoztam, hogy sweet spot-ot keressek, ami valahol az 1150 és ~+50mV környékén volt, de egy reinstallnál buktam a profilt, és nem is állítottam vissza.
    Tesztelni 3d márkával szoktam, nem csak fs, hanem full teszt, ha az lemegy hiba nélkül, demókkal, akkor game, ami éppen jön. Crysis3, fc4 volt amivel leginkább néztem, pl fc4-nél lett az 1180-ból 1170, ott hosszabb játék után néha elhagyta magát, így inkább a tutira mentem, az a 10mhz nem számít semmit.

Memória leginkább 1400-on szokott menni, most egy új biossal mentem feljebb, a gyárival felette idle-ben néha villogott. 1500 is ment, de egyszer valamit mintha láttam volna xbmc-ben, így inkább 1475 lett.

Új hozzászólás Aktív témák